BaL je společnost, která se snaží chovat k lidem férově, slušně a realizuje mnoho nových a zajímavých projektů, které by měli zajistit konkurenceschopnost na další období.
Společnost se již rozrostla do velikosti, kdy je nezbytné řídit výkon lidí přes jasně stanovené cíle. Delší dobu trvá, než jsou nalezeni lidé, kteří nepřinášejí týmu užitek a nepřispívají k celkovému výkonu
Rodinné prostředí, člověk tu není jen číslo v seznamu, otevřenost napříč firmou, mohu potkat celé vedení fabriky kdykoli a mohu s nimi normálně mluvit bez formalit a zábran.
Kolegové, kteří umí něco víc, než je průměr mají velikou šanci se uplatnit, dělat co je baví, co umí (roboťáci, IT, technici vůbec)
Můžu se potkat se super moderními technologiemi (3D tisk kovů, CT skaan odlitků, roboti, kamerové kontrolní stanoviště, odvádění práce čarovým kódem, čipovou kartičkou, ...)
mám možnost ovlivnit chod věcí, dobrý nápad (většinou) nezapadne.
Nedostatek pracovní síly vede k tomu, že tu s námi musí pracovat kdejaká cháska, která se namnoze práce štítí, flinká se, nedává pozor a dělá nekvalitu, kterou my ostatní pak musíme řešit. O to větší šansi teď dostanou ti z nás, které práce baví a kteří chceme dělat dobré dílo.