Cením si nejvíce otevřenosti a přátelské atmosféry ve firmě, také toho, že majitelé a nadřízený je otevřený novým návrhům a díky velikosti firmy se dá ledacos domluvit, co by v jiných společnostech nešlo.
Změnil bych přístup některých kolegů k delegování úkolů, uzurpování všeho pro sebe a chování se jako středobod vesmíru.
Měla jsem skvělou nadřízenou, se kterou jsem měla blízký a přátelský vztah, věděla jsem, že se na ni mohu spolehnout a se vším obrátit.
Kolegové a kolegyně jsou skvělí. Na obou pobočkách jsou sehrané party. Co se týká mezilidských vztahů, vládne tam super atmosféra.
Jako matka jsem nikdy neměla problém se skloubením práce a rodinného života.
V práci jsem měla volnou ruku a mohla jsem prosazovat své nápady.
Často se měnící zadání úkolů, občas nejednotné smýšlení vedení firmy, což mnohým komplikovalo práci. Velký prostor pro zlepšení je v interní komunikaci.
Mám prostor pro seberealizaci, jsem otevřená učit se novým věcem a díky tomu mám pracovní pozici, která mě naplňuje. Jako nejlepší benefit bych vypíchla příspěvek na dovolenou.
Jsem spokojena.
Když se objeví případná nerovnováha harmonie, mám kolem sebe tým a šéfovou, se kterou věci probereme a usadíme tak, aby bylo opět vše vyvážené.