Oceňuji přátelské prostředí a prémiový přístup k zákazníkům.
Líbí se mi využití zaměstnaneckých slev. Do práce chodím rád především i díky dobrému kolektivu.
Pohodová atmosféra rostoucí společnosti, která se toho rozhodně nebojí. Vstřícnost a ochota se na čemkoli domluvit, možnost realizovat se a posunout na jinou pozici v rámci firmy, home office, skvělé zaměstnanecké benefity, spoustu dobrot v kuchyňce :)
Kolegové na prodejně, ale i přístup store manažera a celková atmosféra ve firmě. Plat je taky víc než slušný.
K práci jsem se dostal jako úplný nováček po pár zkušenostech z brigád a dostal jsem zaškolení i podporu zhora.
Nic bych asi neměnil. V práci jsem spokojený.
Security and stability
Firma je stabilní a ani přes koronavirus nepropustila nikoho, ani lidi ve zkušebkách
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Pracujete v čistém a krásném prostředí, které je převážně tvořeno mladými lidmi, ve kterém se určitě nebudete nudit.
Zaměstnavatel Vám mimo benefitů, které máte, nabídne nemálo zajímavých školení, které jsou zaměřeny nejen na Váš rozvoj, ale také na Vaše dovednosti. Kromě toho, máte možnost kariérního růstu.
Firma se mimo jiné neustále rozrůstá a potenciál firmy je více než vysoký.
Skvělé zaměstnanecké nákupy. Dobrý kolektiv. Kanceláře v centru Prahy. Vedení naslouchá zpětné vazbě.
Pokud má člověk zájem a touhu se prosadit, ve Smarty je ta příležitost pro každého, kdo dokáže, že chce a má na to :)
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?