Nejvíce jsem byla spokojená se svým vedoucím. Je to vzdělaný člověk, který skutečně dokázal mou práci pochválit a vytvářel na pracovišti celkově přátelskou atmosféru. Zeptal se i s čím mi může pomoci, když byl den vážně stresující - v logistice o takové dny nebylo nouze. Jako jediný mi popřál k mým narozeninám, další rok už si "vzpomněli" všichni. Nemusela jsem dodržovat docházku na minuty. Někdy i bylo lepší přijít později, neboť na mé pozici většinou nebylo možné končit o půl páté. Občas bylo možné si i odskočit něco zařídit v pracovní době (oběd, úřad, doktor) a nikdo vám nehlídal čas. Práci si organizujete sami. Personální oddělení je ke všem fér a je možné si nadpracovat hodiny, takže jsem mohla i pár dní přes rok ušetřit na skutečnou dovolenou. Nikoho jsem nepovažovala za podřízeného, všichni jsme byli tým. Časem jsme se i srovnali a ubylo nedorozumění. Oceňuji, že sami lidé se snažili najít společnou řeč, i když to někdy bylo hořké a trvalo to dlouhé týdny/měsíce. Za sebe jsem si mohla dle sebe zaučit nové zaměstnance, takže v tom naštěstí neplavali jako já ze začátku.
Vedení by mělo zlepšit svůj přístup jak k zaměstnancům, tak i by mohli zapracovat na komunikaci s klienty. Maže med kolem pusy zaměstancům i klientům a domnívá se, že penězi docílí všeho. Pokud se nestanete jejich miláčkem, sotva Vás pozdraví. Firma by měla investovat i do svého prostředí než jen do výroby, neboť uschlá zeleň, rozpadlé žaluzie, pramalá ochrana proti hmyzu, nedostatečné chlazení kanceláří v létě (nejednou se mi dělalo mdlo), staré dveře a kuchyňky působí velmi zastarale. Prospělo by i rozšíření skladu, obalové hospodářství, vodní filtry, video záznamy z ramp, zázemí pro kuřáky a né prostor pod okny (všechen kouř jde do kanceláří). Někteří zaměstnanci pracují za dva/tři lidi. Zaměstananci nejsou často včas upozorněni na výběr zbývající dovolené, mimořádné směny či úkoly. Nic víc k platu už nedostanete, ani žádné navýšení po zkušebce. 13. a 14.plat znamená osobní hodnocení, tedy se na tento benefit nemůžete spolehnout.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?