Příjemné pracovní prostředí v zázemí rodinné firmy. Panovala zde pozitivní atmosféra a týmová spolupráce. Práce byla vždy vyžadována v nejvyšší kvalitě, služby poskytované zákazníkům byly vždy na velmi vysoké úrovni. Zaměstnanci se mohli vzdělávat v oboru a dozvídat se pravidelně novinky, zboží bylo vždy v trendech poslední módy. Majitelé pečovali o zaměstnance a dělali maximum pro to, aby firma plnila poctivě svůj smysl.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Dobrá možnost uplatnění pro lidi bez praxe či pro absolventy, přátelský a mladý kolektiv, poměrně vstřícné vedení.
Neumožnění kariérního postupu, neefektivní komunikace a řešení problémů s jinými odděleními firmy, horší finanční ohodnocení práce.
Opportunity to work during studies
Domnívám se, že se vedení snaží brigádníkům vyjít vstříc při plánování směn.
Máte možnost zvolit si, zda chcete přijít na čtyři hodiny či na klasických osm hodin.
Jobs for people with no work experience
Záleží samozřejmě na pracovní pozici, o kterou se ucházíte.
Vhodnost pro lidi bez zkušeností je předem avizována v pracovním inzerátu.
Na danou pozici Vás zaškolí přímo Váš vedoucí pracovník a podporu poskytnou i zkušenější kolegové.
Zároveň máte k dispozici materiály se všemi potřebnými informacemi.
Firma nemá žádné extra zaměstnanecke benefity vyjma týdne dovolene navíc, 2x ročně příspěvek do cafeterie, zvýhodné volani. Oficiální home Office neexistuje, ale vždy mi vyšli vstříc, když byli děti nemocné nebo jsem si potřebovala neco zařídit.
Freedom and independence
Jste-li pracovití a máte výsledky, nikdo po vás nešlape. Chcete-li tvořit a zlepšovat, tady budete mít prostor.
Opportunities for career advancement
Máte-li výsledky, můžete se posouvat (obchod, dispečink)
Ano práci se skenerem spolupracovat se spoustou lidí super kolektiv všichni radi pomohou s jakoukoli praci nedělají rozdílu zda jsi muž či žena vždy poradí i pomůžou když potřebuješ pokud umíš poctivě pracovat tak je to dobrý zamestnavatel pracují v Ostravě
There are 39 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?