Určitě s finančním ohodnocením.
S celkovým ohodnocením práce kterou vykonávám, určitým zájmem zaměstnavatele, nadřízených o mne jako zaměstnance, tak taky jako o člověka.
Cítím se pouze jako pracovní položka.
Poznala jsem typ firmy, která se navenek prezentuje skvěle, ve vnitř je to však pravý opak.
Jednání nadřízené bylo velmi nekorektní. Pozice, na kterou jsem nastoupila byla od začátku výběrového řízení popisována jinak, než co jsem ve finále dělala. Velmi nekorektní vztahy a komunikace uvnitř firmy. Z venku se firma prezentuje jako velká rodinná a příjemná společnost, jakmile člověk nastoupí, pozná, že to byla jen přetvářka a realita je zcela opačná.
naprostá důvěra, možnost neomezené práce s domova, velmi hezké kanceláře a příjemné pracovní prostředí
uvítal bych příspěvek na penzijní připojištění, dále zdravotní benefit ve formě pravidelných komplexních zdravotních prohlídek, více zajímavých přednášek na různá témata
opravdový benefit je pro mě homeoffice, nemusím brzo vstávat kvůli dojíždění a mám víc času na mojí rodinu.
Malé platové ohodnocení.
při nesplnění předimenzovaných plánů je ohrožen 13 plat, který při takovém platu je velice potřebný.
chybí čtvrtletní odměny, skoro žádné benefity, mohlo by se zavést automatické navyšování platu po odpracovaných letech.