Nejferovejsi a nejetictejsi zamestnavatel ktereho jsem znala. Mnoho benefitu. Hodiny jogy na pracovisti, priplatky treba na bryle. Prace zajimava a uzasne organizovana. Avsak vybirali se tam lide ruznych kvalit a moje inovativnost, presnost a extra hodiny opravovanim chyb jinych kolegu nebyli nadrizenou ocenene. To neni problem ale firmy. Zamestnavatel je nejsolidnejsi ktereho jsem v CR znala, muj pocatecni plat ale byl nizky, na to jak narocna prace byla. Kdo hleda stabilitu, eticke prostredi bez diskriminace, doporucuji. Pracoviste komfortni, avsak velke haly s mnoha lidmi a AC.
Plat ne tak vysoky na zacatku, ale je tam moznost postupu pi letech. Zelezi vse na nadrizenem, a kdyz ma osobni nesympatii k vam, mate smulu. Moje nadstandardni praovni vykon a opravovani chyb kolegu casto do noci neocenovala a odmeny davala jinym. Za to ale firma nemuze, mohla by vsak vice hlidat aby se odmeny a zvyseni platu odvijeli vice od objektivnich nez subjektivnich hodnot. Na zamestnavatele nic spatneho psat nemuzu, je to maximalne eticka, cestna a starostliva spolecnost. Trochu se mi nelibil system velkych hal kde clovek mel malo moznosti si pracovni prostredi zindividualizovat. Na Exxon presto vzpominam jako na jednu z mych nejlepsich casu.
Vzdělávání na pracovišti, Mezinárodní pracovní kolektiv, Skvělá pracovní atmosféra
Finance
Work in an international environment
Na jednom pracovišti zde najdete více než 50 národností. Hlavním firemním jazykem je angličtina. ExxonMobil zaměstnává talenty bez rozdílu národnosti. Většina populace pražských kanceláří jsou mladí motivování profesionálové z celého světa.
Ocenuji moznost skoleni,dobri kolegove, drive i skvele firemni akce a benefity, jazykove kurzy a taky cestovani. Moznost pracovat z domu
Je to obrovsky korporat s mnohymi nezmyselnymi pravidlami,neco zmenit nebo delat jinak je temer nemozne. Na vedouci funkce se dostavaji neschopni lide,kteri strpcuji zivot ostatnim zamestnancum. Nevazi si lide se skusenostmi a od obdobi koronaviru skoro zadne benefity krome prace z domova. Financni ohodnoceni dost slabe v porovnani s jinymi firmami. V prubehu par let to slo moc rychle dolu vodou. Moc prace, moc stresu a podprumerny plat,nestoji to za to.
There are 22 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?