Dobrá lokalita u metra
Moderní budova i kanceláře
Možnost občasné práce z domova
Zastaralá IT technika.
Špatná komunikace v rámci svého oddělení i mezi jinými.
Pokud jste pracovitý, rychlý a schopný člověk, bude to spíše nevýhoda, protože vám navalí mnohem více práce než vašim méně schopným a pomalejším kolegům, ovšem ale za stejné peníze.
Není zde žádná svoboda, jede se jenom podle striktních pravidel a termínů.
Možnost kariérního růstu nulová na tomto oddělení.
Jobs for people with no work experience
V této firmě Vás to naučí. Kolegové a kolegyně Vás zaškolí. Člověk bez zkušeností se zde lépe uplatní, protože pro lidi s dlouholetou praxí zde není tolik míst a nemají možnost dalšího růstu.
S nadřízeným a s prostředím (nové prostory jsou skvělé)
S možností skloubit péči o děti s pracovními povinnostmi
Technické potíže u nabízených projektů a formátů inzerce - nebylo možné dodržet některé postupy a garance
CRM = naprosto otřesný systém Filemaker, který neodpovídá 21. století a už vůbec ne podmínkám online obchodu
Pleasant work environment
Krásné nové, designové prostory a sloučení firmy do jednoho patra (konečně!), sdílená místa a zařazení home office do standardu, kolegové i kolegyně, co vychází vstříc
Způsob práce, celková komunikace a statut kvalitní firmy.
Meaningful work
Řekla bych, že firma Burda si velmi zakládá na tom, aby byla funkční, neustrnula a neustále se posouvala dopředu na českém trhu. Proto potřebuje zaměstnance, kteří budou ochotni myslet v tomto duchu, a pak se i jim bude zdát jejich pozice smysluplná a přínosná. Ba dokonce v ní mohou objevit skryté bonusy a významy nad rámec své práce.
pracovni prostredi, rozmanitost prace, moznost karierniho rustu, moznost prestoupit na jinou pozici, kt. mi vic vyhovuje po case...
Pracovni dobu a homeoffice. To mi pripada trochu jako krok zpatky. Praci si udelam, protoze musim, a nezalezi ci ji delam z prace nebo dokoncim doma. Zbytecne (i nehospodarne) mi prijde naopak, sedet tu za kazdou cenu 8,5h.
Mikrovlnka, kt. postradame, je dalsi zakladni vec, kt. dnes je v kazdem openspacu. Velke minus.
There are 9 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?