Kolegové pomohou a poradí, pokud vědí. Na pracovišti je čaj, káva a voda a potěší i Multisport karta.
- nemají ani intranet + není stanovena většina procesů
- nepřehledně uloženo "někde něco" + jinde zase "něco", takže často řešení bez rady kolegů sami nenaleznete. Asi nikdo z managementu nepracoval v korporátní firmě a teprve se zde vše tvoří neobratně "na koleně"
- nelze se spolehnout na sliby managera - nejsou dodrženy
Jobs for people with no work experience
Není zde vyžadována (zatím) znalost SAPu, prakticky ani Excel ani Word. Největší důraz je momentálně kladen na prodej čehokoliv a počty emailů a hovorů.
Work life balance
Otevřenost kolegů, obecně snaha pomoci
Menší pobočka, kolegy znám a vím na čem pracují
Korporátní přístup - potřeba na vše míti data a ideálně Excel
Potřeba aplikovat regionální přístupy na lokální trhy s odlišnými potřebami
Zbytečně moc callů/meetingů
Oceňuji příjemné a prostorné prostředí s prostorem pro pro vlastní oběd v klidném a čistém prostředí. Nápoje zdarma.
Firemní benefity - vysoký stravenkový paušál, multisport karta, sick days
Slušné chování kolegů, sympatický tým
Komunikaci se zaměstnanci, kariérní postupy, školení
myslím, že Elx se za poslední 2 roky hodně posunul co se týká benefitů pro zaměstance, ale to z mého pohledu bylo nevyhnutelné z důvodu konkurenceschopnosti.
platy pro vývojáře jsou spíše směšné a v porovnání s jinými firmami nemá Elx moc co nabídnout
Jednoznačně jsem se naučil nové věci, je fajn, že jsem mohl uplatnit to co jsem se naučil již dříve. Kolegové a manažer mají vynikající přístup, sdílíme zkušenosti, znalosti know-how, což není vždy samozřejmostí.
Některé věci se dělají na koleni, ocenil bych více efektivnějších nástrojů.