Je to práce, do které se těším. (Na kávu a společné obědy,) na kolegy, meetingy i práci samotnou. Ve Skrzu nejvíc oceňuju, že se člověk má šanci naučit spoustu věcí, i když přesahují jeho obor, posouvat se a růst. Cítím, že mám velkou oporu jak u kolegů, tak u vedení, a je tu vážně snaha dosáhnout dobrých výsledků společně, nikoliv "na vlastní triko".
Transparentnost a upřímnost na všech úrovních napříč všemi týmy. Víme, co je naší vizí a jdeme všichni společně za ní a na té cestě se navzájem podporujeme. Příjemné prostředí a až rodinná atmosféra, skvělý kolektiv prima lidí.
Na Skrz.cz si vážím skvělé party lidí, kteří jsou profesionálové ve svém oboru, odvádějí velmi dobrou práci a táhnou za jeden provaz. Je tu prostor pro realizaci vlastních nápadů, které rezonují s cíli a vizemi firmy. Líbí se mi příjemné pracovní prostředí, dopravní dostupnost kanceláří a také možnost sladit práci se soukromým životem.
Atmosféra ve Skrzu je asi nejlepší, co jsem za svou kariéru zažila. S kolegy je radost spolupracovat. Nadřízení ocení nápady a návrhy na zlepšení, umí podpořit v dalším vzdělávání.
Je tu neformální a přátelská atmosféra a když je cokoliv potřeba, vždy najdete ochotného kolegu, který vám poradí a pomůže.
Je radost tady pracovat :)
Když člověk získá důvěru, vyjdou mu vstříc i v nestandardních věcech. Tým plný odborníků. Potenciál spíš v získání přesahu do příbuzných disciplín, než v hloubkové specializaci na jednu věc. Přátelský mladý kolektiv, spolupráce bez zbytečných formalit. Pěkné a dobře umístěné kanceláře. Flexibilní pracovní doba v rámci možností.
Vlivem okolností se z cestovního ruchu stal méně atraktivní obor, než dříve... ale Skrz už se v minulosti vyrovnal s mnoha změnami, vyrovná se i s touto :-)
mladý kolektiv
sdílená vášeň pro cestování
neformální prostředí
individuálně zodpovědnost
každý zná každého
snaha maximum věcí automatizovat
flexibilní pracovní doba
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?