Spokojená jsem byla s tím, že si můžu, naplánovat směnu, podle svých možností a také s tím, že můžu pracovat z domova.
Určitě bych vylepšila, otevírání směn, pro větší počet lidí. Vadilo mi, že, když se nahlásilo, otevření směn, od 12.h, tak ve 12.01h bylo, najednou obsazených i 40míst. Nebo, že od 12.h, do 12.30h se nešlo přihlásit a najednou, ve 12.30h už bylo opět vše plné. Nejsem jediná, kdo má tuto, negativní zkušenost. Chyběly mi, pravidelné příplatky, třeba za víkendovou směnu.
pracovní doba jak si ji naplánuji, lze až den předem, veliká flexibilita, práce z domu, vedlejší příjem k zaměstnání
nízký příjem, směny bývají často již plně obsazené
Jobs for people with no work experience
Zaškolení probíhá pomocí samostudia ze zaslaných videí, cca 1 hodina celkem, a pak materiály jsou k dispozici v PDF.
Není třeba žádných zvláštních znalostí, jen základ obsluhy PC, umět si spojit sluchátka s mikrofonem s PC, umět otevřít záložku kde si zapsat požadované směny, vše je intuitivní, názorné, nic se neobsluhuje manuálně při práci, vše jde automaticky. Stačí se jen přihlásit do systému, na konci směny odhlásit. Případně je po celou dobu aktivní chat se supervisorem, telefonní spojení, skype.
Flexible working hours
Práce je určená jak k docházení do callcentra, tak i lze vykonávat plnohodnotně i z domu. Z domácí klidné kanceláře, nebo klidné místnosti bez okolních ruchů.
Směny si každý může plánovat dle svých časových možností, rozvrhnout si je i do celého dne, jako např. několik hodin dopoledne a několik hodin odpoledne, nebo po celý den, jen některé dny, ... a změny v harmonogramu lze provádět v odůvodněných případech až do 24 hodin před směnou.
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?