Oceňuji kolektiv lidí, kteří vám se vším pomohou, jsou velmi ochotní. Dále je to rozmanitost práce a business firmy - investiční bankovnictví. Je to náročná doména, takže je potřeba neustálého učení se.
Žádné korporátní procesy – rychlé rozhodování bez nekonečných schvalovacích koleček.
Otevřené dveře k majitelům – možnost probrat nápady přímo a rychle je realizovat.
Prostor pro kreativitu – ovlivníte obchodní výsledky vlastními myšlenkami.
Rodinný kolektiv i po růstu firmy – přátelské prostředí, kde si lidé pomáhají.
Společné aktivity – nejen práce, ale i pivo, lyže a další zážitky mimo kancelář.
Nejvíce si cením skvělého kolektivu a týmu, ve kterém pracuji. Vzájemně si rozumíme nejen po pracovní stránce, ale i v osobní rovině – například když po práci zajdeme společně na pivo. Oceňuji také přístup mého nadřízeného, který je vždy ochotný poradit a předat své znalosti.
Není nic, s čím bych byl vyloženě nespokojený. Pokud bych měl něco navrhnout ke zlepšení, týkalo by se to firemních benefitů. Například ovoce v kanceláři by mohlo být k dispozici každý den, ne jen jednou týdně. Také by bylo skvělé, kdyby hodiny angličtiny byly součástí pracovní doby, což by mohlo motivovat více kolegů k účasti.
Oceňuji týmovou spolupráci a to, jak si dokáží lidé v týmu podávat pomocnou ruku. Baví mě, že nejsme jen kolegové, ale trávíme spolu i mimo pracovní čas. Práce je občas náročná, ale přináší výzvy a díky ní cítím, že se posouvám.
HO je po zapracování a u některých pozic je jen ad hoc - chtělo by to férové podmínky pro všechny. Nicméně se nikdy nestalo, že bychom po domluvě HO nedostali. Chce to jen komunikovat své potřeby.
V CTS je super rozvoj zaměstnanců a celková přátelská atmosféra uvnitř firmy. Zaměstnanci mají hodně zodpovědnosti a tím si můžou být jistí, že je jejich práce důležitá.
Vyloženě nic důležitého mě asi nenapadá. Jsem spokojen.