Pěkné benefity, ale nastavené tak, aby nešly čerpat hned nebo po ukončení zkušební doby
Pracovala jsem na zde na pozici mzdové účetní. Školení hned v prvním měsíci v Praze 2x, přednášející četl/a jen to, co bylo v prezentaci. Nedávalo moc smysl, jelikož přeskakoval/a postupné kroky. Úplně zbytečně strávených xx hodin ve vlaku, i když slibovali, že služební cesty nejsou časté.
Mohla jsem se sice obrátit na kolegyni, která byla zkušená a o které jsem věděla, že ochotně pomůže, ale některé se divně dívaly, když se člověk zeptal víckrát, Pravidla pro home office nastavená tak, že můžete pracovat na svém osobním počítači. No, nevěřila jsem svým uším. Příspěvek na PP až po 2! letech! Pěkná vize byla zpříjemnit zaměstnancům prac. prostředí formou káv/čajů, ale samozřejmě jen těmi nejlevnějšími, které skoro nikdo nepil. Největší kámen úrazu byl, že nadřízená/ý vůbec neměl/a čas na jakékoliv zaškolení do mzdové problematiky, jen neustálé výmluvy na meetingy, cally, jednání, angličtinu apod. V inzerátu uvedená informace "pozice vhodná pro absolventy" není pravdivá. Nemají čas ani chuť nikoho zaškolovat.
Varied work
zpracování mezd není stereotypní náplň práce
firma nabízí školení, ale často v Praze
Tato firma se o zaměstnance stará,je spousta školení,každý poradí.Je zde nastavený adaptační plán každého nového pracovníka. Má i zajímavé benefity,stravenky za 100,-, 25 dní dovolené a 3 sick day.
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?