*Oceňuji benefity jsou super
*Libi se mi rodinny styl kdy se da normálně mluvit s vedenim a dohodnout se
*umí si vážit zaměstnanců jako oceňováním za 5,10,15 let potěšila finanční odměna a take materiální odměna, ne každý zaměstnavatel se takto stará o své zaměstnance a proto si vedení Lappu moc vážím
*práce neni jednotvarná takže se člověk u ní nezačne nudit, každý den jiná práce
*prostě a jednoduše je to fajn práce, zažila jsem horší i platově horší a tady jsem spokojena
*Tak určitě by to chtělo zvednout plat a rozhodně lidem co jsou tam 5 let a vic tak jim navýšit tak aby byly ohodnoceni za to že jsou tam tolik let a neměli stejný plat neli horší než nováčci kteří nic neumí a jsou lépe placení nez člověk se zkušenostmi
*jinak by to chtělo zavést stravenky pro ty kteří nechcou jít na dotovaný oběd do jídelny, když tam člověk nejde tak vlastně nedostane nic
Respektuji co se tyka navstev u lekare..proplaceji vetsinou cely den,s ditetem narok na cely den propustka,co se tyka nemoci,respektuji i delsi dobu leceni...a akce ktere poradaji..jako firemni vecirky,ruzne druhyakci...
individualni pristup k jednotlivci-zamestnanci jako je...platove ohodnoceni podle vykonu,atd.,doby pusobeni ve firme..
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Silná firemní kultura, hezké nové prostředí, možnost fyzio nebo masáží během pracovní doby.
Ne všechno to, co naslibují na pohovorech, je pak pravda - paní na HR nemají reálné znalosti o té práci (takže vám například slibují možnost home officu, ačkoli ho potom vůbec nemusíte mít, popř slibují kurzy, které firma už dávno zrušila).
Firma hrozně šetří, ačkoli se plácá po rameni, jak jsme skvěle splnili předchozí fiskální rok - zaměstnancům přidává po 2-3 %, co bylo slíbeno vloni je letos už zapomenuto, na slíbená školení člověk čeká dva roky a pořád se nedočkal... Mikromanagement tady funguje na plné obrátky.
Jobs for people with no work experience
Pro většinu činností není potřeba mít svoje know-how - tady vás to naučí a zaškolí.
Oceňuji především velmi zajímavé benefity (firemní školka, masáže a fyzio na pracovišti a taky možnost home office). Příjemné a motivující pracovní prostředí, dobrý tým, je možnost se rozvíjet a dále vzdělávat, pokud člověk chce. Také oceňuji možnosti zkráceného úvazku a možnosti pracovat i při mateřské.
Did you find LAPP Czech Republic s.r.o. interesting?
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?