*Oceňuji benefity jsou super
*Libi se mi rodinny styl kdy se da normálně mluvit s vedenim a dohodnout se
*umí si vážit zaměstnanců jako oceňováním za 5,10,15 let potěšila finanční odměna a take materiální odměna, ne každý zaměstnavatel se takto stará o své zaměstnance a proto si vedení Lappu moc vážím
*práce neni jednotvarná takže se člověk u ní nezačne nudit, každý den jiná práce
*prostě a jednoduše je to fajn práce, zažila jsem horší i platově horší a tady jsem spokojena
*Tak určitě by to chtělo zvednout plat a rozhodně lidem co jsou tam 5 let a vic tak jim navýšit tak aby byly ohodnoceni za to že jsou tam tolik let a neměli stejný plat neli horší než nováčci kteří nic neumí a jsou lépe placení nez člověk se zkušenostmi
*jinak by to chtělo zavést stravenky pro ty kteří nechcou jít na dotovaný oběd do jídelny, když tam člověk nejde tak vlastně nedostane nic
Respektuji co se tyka navstev u lekare..proplaceji vetsinou cely den,s ditetem narok na cely den propustka,co se tyka nemoci,respektuji i delsi dobu leceni...a akce ktere poradaji..jako firemni vecirky,ruzne druhyakci...
individualni pristup k jednotlivci-zamestnanci jako je...platove ohodnoceni podle vykonu,atd.,doby pusobeni ve firme..
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Oceňuji především velmi zajímavé benefity (firemní školka, masáže a fyzio na pracovišti a taky možnost home office). Příjemné a motivující pracovní prostředí, dobrý tým, je možnost se rozvíjet a dále vzdělávat, pokud člověk chce. Také oceňuji možnosti zkráceného úvazku a možnosti pracovat i při mateřské.
Did you find LAPP Czech Republic s.r.o. interesting?
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?