Bezvadný kolektiv kolegů.
Dobré sdílení know-how.
Zajímavá nejednotvárná práce.
Spolupráce se zahraničními kolegy.
Malý tlak na automatizaci testování.
Malá šance kariérního růstu.
Non-stressful work
Kanceláře nejsou jeden velký open space, pracuje se v kancelářích po jednotlivých týmech, které se dají zavřít. Pokud člověk nechce, tak ho nikdo zbytečně neotravuje. Dá se pracovat i z domova.
Pleasant work environment
Nové moderní kanceláře v centru města. Žádný open space, sedí se po týmech. Zařízená kuchyňka.
Jednotvárná nestimulující práce
Minimální možnost kariérního posunu
"In-house" řešení, která znovu vynalézají kolo, akorát hůř
Některé technologie nejdou s dobou
Velké množství neproduktivních meetingů
Flexibilní pracovní doba není až tak flexibilní
Žádné benefity
Možnost profesního růstu
Přístup ke kolektivu, na který se může člověk spolehnout
Ochota vyjít zaměstnanci vtříc vzhledem k jeho osobnímu životu
Spousta oficiálních i neoficiálních akcí
Časté nedorozumění mezi odděleními při projektu
Některé problémy se řeší zbytečně dlouho či opakovaně bez výsledku
Jobs fit for working parents
U nás máme dětský koutek, kde je možné nechat dítko si hrát a přitom pracovat. Skvělé je i to, že se firma snaží maximálně vyjít rodičům vstříc, třeba i pružnou pracovní dobou či možností homeoffice nebo trvale částečnou prací z domova.
Work in a team of young people
Mladí lidé se nebojí zkoušet nové věci a snaží se jít s dobou. Každý kolektiv, který je složen z více generací se naučí lépe spolupracovat, pomáhat si a navzájem se doplňovat.
Ve firmě je skvělá parta lidí a na tom celá firma stojí. Nejenže se organizuje plno oficiálních firemních akcí, ale kolegové spolu často tráví čas i sami od sebe.
Od vedení je vidět snaha vyjít zaměstnancům vstříc, kolegové si vzájemně pomáhají.
I když zaměstnanec odejde pracovat jinam, je stále součástí týmu, je zván na různé akce a zůstává v kontaktu (pokud sám chce).
Nabídka benefitů by mohla být širší.
Freedom and independence
Sice tu je vždy někdo, kdo rád poradí a pomůže, ale každý si práci organizuje víceméně sám a pracuje samostatně. Práce programátorů se plánuje na sprinty a sleduje se plnění na daily stand-upech.
Informal work atmosphere
Jsme malá společnost, všichni si tu tykáme, nemusíme se formálně oblékat. Při práci u PC je důležitější pohodlí.