Umožňuje zaměstnanci zdokonalovat se ve svém oboru, vybrat si školení, která jej posouvají stále výš.
Zrušit openspace, umožnit homeoffice.
Response from employer:
Děkujeme za komentář. :)
Momentálně funguje firma převážně na HO (samozřejmě vlivem pandemie). Tato forma práce se nám osvědčila a nevidíme důvod, proč bychom v tomto směru nepokračovali také nadále (samozřejmě výjma pozic, které vyžadují práci z kanceláře, či prodejen). HR tým za SM
Na zaměstnavateli si nejvíce cením toho, že mi dal příležitost, kterou bych jinde nedostal. Dále kdykoliv jsem potřeboval pomoc se svými osobními žádostmi, bylo mi vyhověno. Přes to, že jsem udělal i několik přešlapů, se na mě zaměstnavatel nedíval "skrze prsty" a trpělivě pomáhal k mému pracovnímu rozvoji.
Z osobních důvodů bych jedinou změnu provedl na svém platě. Jak se toto ale bude do budoucna vyvíjet nechám na zaměstnavateli.
Flexibilita
Multisport, lekce AJ na pracovišti z větší části hrazené zaměstnavatelem, 5 dní mimořádného volna u smlouvy na dobu neurčitou
Různorodá práce
Kolegové
Možnost kariérně růst
Firemní akce na pracovišti i mimo
přátelské prostředí, naprosto podrobné zaškolení, lze si kdykoliv dojít pro radu, práce není pod stresem - prace je sice hodně a je náročná , ale není tu napjatá atmosféra a nepříjemný tlak na výkon