- Po zaučení možnost HomeOffice,
- Dobrý kolektiv kolegů,
- Skvělý vedoucí oddělení,
- Káva zdarma.
- Minimální podpora při zaučování,
- Špatné předávání informací mezi odděleními,
- Nízké mzdové ohodnocení za odvedenou práci,
- Firemní benefity.
Work in a team of young people
Společnost JUSDA dává příležitost absolventům, a proto jich zde pracuje poměrně hodně. Nabízí také brigády studentům, i když pro ně často nemá odpovídající uplatnění. Nevýhodou vysokého podílu absolventů je nízké mzdové ohodnocení, které je nižší než u konkurence. JUSDA je vhodná pro získání prvních pracovních zkušeností, po kterých však většina zaměstnanců odchází za lepšími podmínkami.
Flexible working hours
Pracovní doba je 8,5 hodiny denně a záleží na domluvě s vedoucím, v kolik hodin začnete. Při příchodu a odchodu je nutné se čipovat a na konci měsíce si hlídat odpracovaný fond hodin.
Na papíře vypadali benefity dobře a bohatě. Realita byla bohužel chudší a smutnější.
úžasný kolektiv a tým spolupracovníků. Pracovní náplň odovídala ve směs pozici.
Security and stability
korporátní firma jako každá jiná. velká a mezinárodní. se sídlem v pardubicích.
Work in a team of young people
v týmu se pohybujínmladší lidi 20 - 35
práce je vhodná po škole, na získání zkušeností, nic težkého a složitého, dá se dobře naučit, ale vyžaduje samostatnost a logické uvažování. proto dobrá pro získávání zkušeností.
V týmu jsem měla skvělé lidi, kteří v případě potřeby rádi pomohli, poradili a zaučili.
There are 16 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?