No když bych začal úplně od začátku tak práce byla poměrně jednoduchá měl jsem skvělé zaškolení co se týče připraví na samotný rozvoz ale po roce působení jsem už nechtěl rozvážet v noci tak jsem zaměstnání změnil kvůli přehozenému režimu (noc,den) jinak benefity moc nebylo a když už byly tak jen o svátcích
Bohužel v této práci toho moc změnit nejde kvůli tradicím
Samý kuřáci, takže se střídají na "kouřovou", protože bez cigarety nevydrží dlouho. Já nekouřím, takže mě střídali pouze na jednu povinnou přestávku.
Strašně málo volna, když je noční, tak 7x za sebou, končíte v neděli ráno a hned v pondělí na ranní, ta je 5x.
A vadilo mi, když zaměstnavatel nezajistil dostatek odpracovaných hodin, vzal mi dovolenou
Security and stability
Firma se zabývá výrobou pečiva (rohlíky, housky a chleba), které bude stále potřeba. Když se zaměstnanci bude práce líbit a bude dělat práci kvalitně, zaměstnavatel ho sám nevyhodí. Firma má zájem o kvalitní zaměstnance...
Oceňuji, že mohu skloubit svůj rodinný život s prací, tím, že dělám jen noční a manželka denní, tak je postaráno o děti i za cenu občasného malého spánku.Nic není dokonalé, ale tohle sedí a je vyhovující.
Čím více práce a menšího nedostačujícího spánku, tím je to náročnější, ale musím se s tím poprat.Jinak to nejde.
Jobs fit for working parents
Ne všichni mají o své děti postaráno ve všech směrech.Tato práce vzhledem k pracovní době mě dala tu jistotu, že se v klidu postarám o svého syna.Odvedu ho do školky , přijdu pro něj do školky a večer můžu jít do práce a manželka může chodit do práce i na 6hod ranní.Prostě to vše stíhám.Nepřísluší mně tu psát o penězích, ale nežijeme si špatně.Ostatní je už jen o lenosti a hledání důvodů proč nedělat.
Stabilní prostředí, ochota a pomoc kolegů, prostředí a zázemí, ve kterém mi nic nechybí, příjemný benefit v podobě levného pečiva, jednání na rovinu.
Zatím nic.
Security and stability
Firma oceňuje lidi, kteří pracují a preferuje jednoznačně dlouhodobou spolupráci. Nikdo se nemusí bát, že by bylo málo práce a firma ho chtěla propustit. Benefity v podobě oddělaných let, záruka stability zaměstnavatele.