K lidem se chovají jako robotům
Nechápou že když ta norma udělat občas nejde tak to prostě nejde
Řve se tam na lidi
Uměla jsem plno projektů a rozuměla tomu ale až když jsem odešla jsem poznala že jinde je prioritou si zaměstnanců vážit a jsem o hodně lépe finančně ohodnocená
Do AGC může jít jen blázen je to vstup do pekla
Z práce chodil člověk domů extrémně unavený
Dobré benefity ale horší že až po roce. Grilování super v létě
Plat zde jde velmi pomalu nahoru,
Vedení nenasloucha vůbec lidem
Falešny management a personalistika hrozná vydírání a vyhrožování nelidské chovani
Jídlo v kantyne nic moc
Benefity. 13+ 14 plat. Příspěvky na ŽP a penzijni. Spoustu dalších slev na kulturni akce.
Chování- arogance, neprofesionalita, písečkaření. Hodnocení zaměstnanců podle toho, kdo ma delší střechový štít, apod.
Nikdy, bych tuto firmu v teto konstalaci hvězd, nikomu nedoporučil.
Necenila jsem si ničeho, Zaměstnavatel má pracovníky pouze jako číslo. Neumí se chovat k lidem, pouze slibuje, ale skutky se nedostávájí. Pracujete s mongolskou rasou, která neumí to co vy a přesto má stejný plat. A vzhledem k normám, které rok od roka zvyšují, Vás chtějí sedřít z kůže. Stojí Vám za zády a měří za jak dlouho uděláte 1 sadu skla, pomalu Vám počítaji i kolikrát jdete na wc a nejsou daleko k tomu, aby zakázali lidem si mezi sebou povídat.
Určitě management a pracovníky personálního oddělení. Zlepšit chování a úpřímnost k lidem.