Na práci v SIC Zlín mě baví její pestrost, dynamičnost a práce na různorodých projektech u zajímavých klientů. Oceňuji, že všichni kolegové jsou odborníci v širokém spektru oblastí a můžu se na ně vždy obrátit o radu. Pracovní kolektiv je velmi dobrý a atmosféra přátelská. Kdykoliv potřebuji vyřešit nějakou věc s vedení, je jejich přístup otevřený a velmi vstřícný. Oceňuji flexibilní pracovní dobu a možnost home office.
Některé procesy by mohly být více standardizované, ale není to nic, co by bylo větší překážkou a postupně se na tom pracuje.
SIC Zlín je poradenská firma a vzdělávání je zde nutností. Na odbornost a profesionalitu zaměstnanců jsou kladeny vysoké nároky. Každý den se musím naučit něco nového, vypořádat se s požadavky klientů a vedoucích zaměstnanců. Atmosféra ve firmě je velmi dobrá a podporující. Škála benefitů je velmi široká. Já si nejvíce cením možnosti vlastní organizace práce, pružné pracovní doby a možnosti částečné práce na home office.
V případě, že je třeba plnit termíny je samozřejmostí vyšší pracovní nasazení a větší časová dotace.
Did you find Strojírenské inovační centrum, s.r.o. interesting?