+ benefit 3D tiskárna (bohužel putovala na střídačku po více pobočkách)
+ benefit vybavená kuchyňka
-Stres
-nepřiměřené množství práce na počet lidí
-mnoho práce vedlo k prakticky k často neplánovaným přesčasům někdy i do nočních hodin (z raní směny...)
-šílená biokaracie firmy občas zabrala více času než práce jako taková.
korektnost v jednání
nevyužívání lidí na jiné práce než jsou dány pracovní smlouvou
neúměrné a nesmyslné administrativní zatížení
práce pod tlakem
neumí pochválit, vše je neustále špatně
Produkt jako takový je opravdu jednička na trhu.
Firemní vůz i k soukromému užití za rozumnou cenu km/kč.
Šílený a nefungující management. Firma si aktuálně prochází restruktalizací, každopádně to nejde moc dobrým směrem.
Je zde nulová podpora “managementu”, nikdo na nikoho nemá čas, nulové školení.
Sliby před podpisem smlouvy se ve dne podpisu smlouvy kompletně otočili o 180 stupňů.
Jakožto obchodník dostanete bonusy až za “odměnu” (čas strávený ve firmě 1-2 roky - není přesně stanoveno).
Absolutně žádný rozvojový plán, KPI, nic co by pomohlo s postupem a rozvojem ve firmě.
Nulové benefity.
Pouze 20 dní dovolené…
Zastaralé systémy, neúnosný chaos ve firmě.
Třešnička na dortu jsou vyhořelí zaměstnanci co se bojí odejít, tak si radši stěžují než aby cokoliv udělali.
Jobs for people aged 50+
celkové zastoupení firmy jsou spíše starší lidé (40+), pro mladé tady není úplně místo. Staré systémy, starý způsob řešení problémů, žádné 121, zkrátka mladý člověk co kdykoliv poznal styl "startupu"/moderní firmy, tak se zde nebude cítit dobře.
Complex tasks
Protože pracovat se systémem ,,Septim" je opravdu těžká a složitá záležitost. Každopádně ze všech úkolů se zde stávají "náročné úkoly", protože máte minimální proškolení, žádné školící materiály, vás nadřízený na vás absolutně nemá čas a kolegové taktéž.
Vzali mě tam s minimálními zkušenostmi, zaučili mě na co bylo potřeba a nechali mě se zaměřit na práci, která mě více zaujala.
Parta na technickém oddělení byla skvělá, všichni si rozumněli a dobře spolu vycházeli.
Musím říct, že pro začínající i pokročilé IT techniky je to super zkušenost a spoustu Vás toho naučí.
Septim software není jednoduchý se naučit a musí te ho ve spoustě případech dobře umět.
Každý si najde to svoje co se mu nelíbí, ale ve výsledku to bylo fajn.
Nízké možností benefitů a jen 20 dní dovolené.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?