Skvělá kultura - jak uvnitř, tak vně. Lidé si pomáhají, jsou otevření, naslouchají. Je zde otevřenost k experimentování a inovacím (i když se to firma stále učí). Je zde opravdu vidět a cítit snaha dělat svou práci pořádně a pro zákazníky. A taky zatím žádný corporate bullshit.
Některé věci trvají dlouho udělat, což může být pro firmu v budoucnu kámen úrazu. Hodně práce a málo lidí, často slyším, že některé role vůbec nestíhají (otázka je, kde je problém - zda na úrovni řízení firmy, nebo u daných jedinců).
Líbí se mi pohodová atmosféra, možnost profesního růstu a ochota ke změnám. Pokud by něco nedávalo smysl, tak to prostě budeme dělat jinak. Také cítím, že je o mě jako o zaměstnance postaráno a vážím si všech možných aktivit a benefitů, které se tu nabízí a vymýšlí.
Změny se dějí a je k nim vůle, ale někdy se podle mě dějí pomalu. Může to pak způsobit nespokojenost stávajících lidí, kteří pak mohou být nalomení ke změně.
Různorodá práce
Ačkoliv se jedná o českou společnost, při práci využijete i angličtinu
Velmi flexibilní pracovní doba a home office
Skvělý kolektiv a akce (ať už celofiremní nebo týmové)
Nikdo si nepotrpí na přehnané formality - tj. žádný dresscode a všichni si mezi sebou tykají, včetně našeho CEO :)