Kamarádský přístup zaměstnavatele. Nikdo mu není lhostejný, každý problém rád vyřeší - hlavně aby ve firmě panovala dobrá a uvolněná atmosféra.
Platové podmínky jsou velice příjemné.
Kolegové, teambuilding - 1*
Stabilní rodinná firma, vstřícnost vůči zaměstnancům, vždy se dá ze strany vedení na všem dohodnout.
Zavádění digitalizace, nových moderních postupů a nejnovějších aplikací, které zaměstnancům ulehčují práci a zdokonalují procesy ve firmě.
Firma jde s dobou, stále se něčemu novému učím. Fajn kolektiv, benefity, různé firemní akce a večírky.
Oceňuji to, že mě firma zaměstnala hned po škole bez jakéhokoliv praxe. Během působení ve firmě jsem absolvovala řadu školení, která jsou mi užitečná nejen při práci (např. G Siute). Dalším příjemným benefitem je pořádání firemních teambuildingů, které zlepšují vztahy mezi kolegy a celkově atmosféru na pracovišti.
Firmu SUN SYSTEM můžu doporučit hned z několika důvodů mezi které patří stále a také nadstandardní platové ohodnocení v tomhle oboru. Přístup zaměstnavatele a zaměstnance je na velmi dobré, řekl bych až kamarádské úrovni a případné problémy je vedení schopné pohotově vyřešit. Velkým plusem jsou také firemní akce, kde se stmeluje cely firemní kolektiv a také schopnost více spolupracovat mezi jednotlivými pozicemi a v neposlední řadě taky množství benefitů, které zaměstnavatel poskytuje.
Vzhledem k tomu, že se firma zabývá zahradním segmentem, tak hlavni sezónou je léto. Tudíž je v létě větší pracovní zátěž a mnohdy je také potřeba zůstat v práci o něco déle, kvůli splnění většího množství úkolu. Uvítal bych také příspěvek na penzijní spoření nebo dovolenou navíc