Otevřený přístup
Podpora realizace vlastních nápadů
Naslouchání
Kooperace s kolegy i nadřízenými
Předávání informací od vedení dovnitř firmy
Dobré jméno firmy
Seriózní zaměstnavatel
Méně reportů (či jednodušší reporting)
Volnější přístup k homeoffice (umožnění pravidelných HO)
Nižší tlak na výkon a splnění cílů
Nejvíc si cením přátelského kolektivu, velké časové flexibility, rozmanité práce a poměrně velké tvůrčí svobody. Líbí se mi také, že pobočka Ayming Česká republika není příliš velká, tudíž není svázána korporátními pravidly jako jiné velké společnosti.
Víra a důvěra v zaměstnance
Skloubení pracovního a soukromého života
Celková atmosféra ve firmě
Work in an international environment
Ayming je součástí mezinárodního korporátu, ale protože je to malá pobočka, stále si zachovává svou identitu. Na druhou stranu je komunikace s centrálou na denní bázi. Takže ne všechno je striktně dané, jako ve velkých korporátních společnostech, ale dost na to, aby člověk chápal mezinárodní pravidla a spolupráci.
Freedom and independence
Hodně se spoléhá na osobní zodpovědnost každého zaměstnance. Nikdo nad Vámi nestojí a nekontroluje. Můžete si upravit režim práce podle svého. Jde o výsledky.
Přátelský a neformální kolektiv
Samostatnost v rozvržení si pracovní náplně
Pružná pracovní doba
Možnost homeoffice
Možnost vlastního rozvoje
Spolupráce se zajímavými a inteligentními lidmi
Většina práce se hromadí jen v určitém období roku
Jsem rád, že mohu být součástí firmy, která poskytuje svým zákazníkům profesionální službu podporující jejich další rozvoj. V pracovním týmu panuje velmi přátelská a kolegiální atmosféra. Vždy jsem se cítil podporován a oceněn za svůj přínos.
Skvělý kolektiv, neformální a přátelská atmosféra, ale všichni jsou profíci, takže se na ně můžu spolehnout po pracovní i osobní stránce.
Flexibilní pracovní doba, home office, lidský přístup od vedení.
Pobočka je malá a míra autonomie vysoká (výhoda oproti jiným korporátům).
Máme zajímavé HR programy, se zaměřením na vzdělávání, možnost práce v zahraničí i na realizaci vlastních projektů.
Vždycky je co zlepšovat :)
Ale na všech podnětech zaměstnanců se pracuje
Did you find Ayming Česká republika s.r.o. interesting?