Chtěl bych poděkovat za to, kam se firma za poslední dobu posunula. Vnímám velký rozdíl oproti minulým rokům – komunikace mezi vedením a zaměstnanci se výrazně zlepšila a mám pocit stability, který je pro mě v práci důležitý. Je vidět, že firma jde správným směrem a že zaměstnanci jsou pro ni důležití.
Jsem rád, že můžu pracovat v prostředí, kde si lidé vycházejí vstříc a kde má moje práce smysl.
I když moje agenda náročná a systémy nám občas dávají zabrat, všechno se dá naučit a zvládnout.
Rád bych vyjádřil svoji zpětnou vazbu – v naší firmě se mi pracuje opravdu dobře. Oceňuju otevřenou a propojenou komunikaci mezi vedením a zaměstnanci, která není samozřejmostí. Vím, jaké máme hodnoty, kam jako firma směřujeme, a jasná pravidla mi dávají jistotu v každodenní práci.
Velkou roli pro mě hraje i skvělý kolektiv, ve kterém si vzájemně pomáháme a táhneme za jeden provaz. Máme férového šéfa , který naslouchá a stojí za námi, a také férové finanční ohodnocení, což je důležitá motivace.
Samozřejmě, práce je dost a občas narazíme na náročnější zákazníky, kteří chtějí všechno nejlépe hned. Ale chápu to – jsme tu od toho, abychom byli profesionálové a hledali cesty, jak vyhovět. I díky tomu má naše práce smysl a výsledky, které za námi vidíme.
Spolupráce s kolegy na servisu a příjmu, na oddělení funguje kooperace.
Díky zákazníkům mám příležitost k rozvoji komunikačních dovedností a zároveň můžu mluvit o tom, co mám rád (auta) :-)
Nové vedení se více zaměřuje na pravidelnou a otevřenou komunikaci, což nám pomáhá lépe chápat směr, kterým firma jde.
Cítím, že noví vedoucí více podporují naše profesní růst a motivaci. Důraz na zlepšení prodejních dovedností nám pomáhá v každodenní práci.
Zjednodušení procesů a zavedení nových nástrojů pro prodej nám ušetřilo čas a práci, což se projevuje ve větší efektivitě.
Některé změny by mohly být zavedeny rychleji.
Opportunity to learn new things
Práce je dynamická a stále se objevují nové výzvy, které mi umožňují rozvíjet se a učit se nové věci. Navíc se pravidelně setkáváme s novými technologiemi a postupy.
Pleasant work environment
Máme moderní a dobře vybavené pracoviště a zároveň přátelský kolektiv. Snažím se také vytvářet prostředí, kde se moji kolegové cítí dobře.
Oceňuji prostor pro kreativitu, práce je pro mě výzvou. Současně nejde o stereotypní práci, což je pro mě důležité. S kolegy jsme super tým.
Některé pracovní úkoly musí být plněny rychle, aby se vše stihlo do termínu. Ale je to výzva :)
Varied work
Často se setkávám s různorodými projekty, má práce vyžaduje kreativitu a hledání nových řešení.
Díky tomu se má práce nestává stereotypní a stále se učím něco nového. Samozřejmě je nutné dodržovat brendové standardy.
Work in a team of young people
Naše pracovní prostředí se vyznačuje dynamikou a otevřeností vůči novým technologiím.
Myslím si, že jsme otevřeni inovativním přístupům, rychle se adaptujeme na změny a panuje mezi námi přátelská a neformální atmosféra.