Naprosto neprofesionální chování nejvyššího vedení. Vedení na katastrofální úrovni, naprosto zbytečný lidé, kteří toho moc neumí a tím pádem jsou v inveltu na vedoucích pozicích. Neschopnost vedení v Plzeňské pobočce firmu zničilo. Vyhodili spoustu schopných a potřebných lidi kteří firmě vydělávají peníze, ty méně schopní paradoxně zůstávají, byl tam asi půl roku a pak ho taky vykopli. Prostě to tě prostě hlava nebere. Neuvěřitelná fluktuace, za 20 let jsem tohle nikde nezažil. Nepravdy a intriky jsou zde na denním pořádku. Rozhodně se této firmě vyhýbejte jak jako zaměstnanci, tak jako zákazníci, kteří zde platí hodinu práce servisu cca. 3.000,- Kč, prostě nesmysl !!!
Mizerný plat vzhledem ke zkušenostem a poměru práce
Neschopné vedení, které se ujalo řízení firmy před cca 5 měsíci a s tím se změnil fungující styl a rozdělování práce které vedlo k tomu že mzdy začaly klesat o deseti tisíce
Nesmyslné postihy i za pozdní příchody
Neschopnost ocenit zkušené a dlouholeté zaměstnance, kdy nově příchozí bez zkušeností bývají lépe ohodnoceni
I přestože se hodně zkušených zaměstnanců rozhodlo dát výpověď, tak nenastala žádná změna či snaha tyto lidi udržet
Nadřízený se za zaměstnance nepostaví a nepodpoří
Kantýna ve které se většina jídel nedá jíst
Žádné benefity
Velmi neprofesionální top vedení, kazdy měsíc jiné zadání co dělat. Od nejvyššího vedení se nastavily pravidla a poté se nedodrzovaly, jakoby se zapomnělo. Od Top managementu 0 ocenění, pouze se vždy hledá co je špatně a za to se trestá. Pokud je nejhůře, tak firma nefunguje jako tým, ale vždy se hledá někdo, na koho se to hodí. Pokud nejste za dobře s top managementem, tak se k vám firma začne chovat ještě hůře a bohužel okolnosti Vás doženou k odchodu.
Zamestnanec je pro ně pouze číslo.
Kolegové jsou vstřícní, přátelští a ochotní pomoci. Hlavně v prvních měsících mi pomohli s adaptací.
Firma je na trhu dlouhodobě, proto nabízí stabilní zázemí. Práce je živá a různorodá, líbí se mi prostředí firmy.
Příjemné prostředí a fajn kolegové.
Vedení poskytuje dobré školení ve zkušební době a mám podporu manažera.
Práce je zajímavá a líbí se mi jasné pravidla..
Někdy je hodně hovorů, požadavků zákazníků což je náročné.
Security and stability
Firma je na trhu přes 30 let a některé týmy se rozšiřují.
Order and rules
Mám nastavené cíle a jasně dané kompetence. Mám přesné postupy a pravidlům vím, co a jak dělat. Jsem v programu zaškolování a certifikace podle BMW standardů.
Jasně nastavené procesy, takže jsme všichni věděli, co je třeba udělat. Milé kolegyně, se kterými se mi dobře spolupracovalo a plusem byla skvělá přímá nadřízená.
Občas bylo práce nad hlavu, ale to bývá všude. S kolegyněmi jsme si navzájem pomáhaly.