Tento rok je více teambuildingů, kdy se s kolegy potkáváme a tím se zlepšila vzájemná komunikace.
Také se obměnili některé systémy potřebné pro každodenní práci a vylepšili se původní.
Nastoupili noví šikovnější kolegové.
Zrychlila se responzivita od nadřízených.
Těšíme se na nové benefity od roku 2024.
Chtělo by to ještě zlepšit a zefektivnit komunikaci napříč odděleními.
Občas změna pracovních plánů na poslední chvíli.
Bylo by dobré zefektivnit schůzky mezi kolegy.
Kolegové jsou 100%
Multisportka super
Hezké pracovní prostředí
Možnost získávání kontaktů
Možnost realizace - při menších eventech
Možnost kariérního růstu
Čtvrtletní bonusy
Chybí benefity a ocenění zaměstanců.
Pokulhává komunikace
Moderní pracovní prostředí
Mladý a přátelský kolektiv
Žádné kladné hodnocení zaměstnanců, pouze kritika a snižování odborných zkušeností a dovedností - Žádné finanční odměny za více jak rok práce, bez Vánočních finančních bonusů či jiných odměn, za celou dobu žádný teambuilding (ani v době post-covidové).
Žádné jiné benefity než plně hrazená Multisport karta. Pouze neustálé přidávání práce, která by stačila jak na všechny večery všedních dní, tak i víkendy.
Moderní pracovní prostředí s benefity (nápoje, ovoce, snídaně, grill na terase.
Možnost účastnit se seminářů s významnými osobnostmi. Teambuildingové aktivity.
Možnost pracovat z různých lokalit
Opportunity to use foreign languages
Naši zaměstnanci se každý den potkávají s klienty z různých krajin
Skvělý kolektiv, bezkonkurenční krásné moderní prostory pro práci, každý den je jiný/žádný stereotyp, možnost poznat zajímavé lidi mezi klienty
Chybí mi benefity - teambuildingy organizované firmou, možnost vzdělávání/školení.
Pevná pracovní doba - jste nenahraditelný/pokud chybíte, není kdo by vás zastoupil.
Komunikace v rámci firmy-jednu věc řeší x lidí, následně dochází k šumu.
Bystrému oku neuniknou vskutku nádherné prostory Scott.Weber Workspace. Velice oceňuji variabilitu prostor i možnost přizpůsobit si své pracovní prostředí podle toho, co momentálně potřebuji. Ať už je to "kumbál", kde člověk potřebuje v klidu přemýšlet, nebo společné, podněcující prostory, kde vždy potkáte někoho milého - obzvlášť kolegy na recepci :)
Určitě se něco najde. Neznám nikoho, kdo ve své práci vykonává jenom jemu vyhovující činnosti. Je to součástí každé práce ať už jste zaměstnanec, podnikatel, nebo se živíte kreativou a distribuujete ji - ani ty balíky se sami nepošlou :)
There are 14 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?