Příjemná náplň práce, která by za lepších okolností i bavila.
Rozmanitost, která brání stereotypu. Každý den je jiný.
Výrazná sleva na firemní zboží je jediný zajímavý a užitečný benefit.
Lze se leccos z praxe přiučit, co se hodí i jinde do života. Zkušenost je nepřenosná.
- Bídné mzdové ohodnocení - provizní systém nastavený tak, že důstojnou výplatu z něj složit téměř nelze.
- Chaotické plánování směn, vždy na poslední chvíli, těžko skloubit s koníčky, rodinou a osobním životem
- Špatné vztahy na pracovišti. Lidé nejsou motivovaní spolupracovat týmově, sledují čistě vlastní zájmy a podle toho se k sobě chovají. Rivalita a zbytečná toxicita.
- Protéžování určitých lidí na úkor jiných, což silně podporuje "hujerismus".
- Špatná komunikace mezi jednotlivými středisky
- Zastaralý a naprosto neintuitivní software, který přímo svádí k chybám z nepozornosti.
- Nulová tolerance chyb - sebemenší omyl i u úplného nováčka se neodpouští.
- Nulový respekt. Schází byť jen elementární úcta k zaměstnanci. Prodejci jsou na nejnižší příčce firemní hierarchie a podle toho se s nimi zachází
- Nepříjemné pracovní prostředí - kvůli zanedbávání úklidu všudypřítomný prach, těžký vzduch z neodvětrávaných prostor, absentuje klimatizace, takže v létě naprosto nesnesitelné
- Neexistující benefity, s výjimkou firemních slev se pod tím pojmem ukrývají nevyužitelné "výhody" jako např. školní výbava zdarma pro prvňáčky a malý bonus k výplatě při výročí 10 let od nástupu
Jistota včasné a odpovídající odměny za odvedenou práci. Při dobrých výkonech pracovní smlouva na dobu neurčitou. Když jste s kolegy schopní se domluvit, je možné řídit si docházku tak, aby vyhovovala pokud možno všem. Samozřejmě je nutné mít na paměti, že člověk pracuje v obchodním domě, kde je silnější návštěvnost vždy o víkendech a podle toho směny uzpůsobit. Díky tomu, když potřebuji, mohu si zařídit spoustu soukromých záležitostí ve volných všedních dnech. Když se daří, přijde odměna i pochvala, když se nedaří, nejdříve se řeší proč a co by bylo dobré změnit, pak až dojde na "pokárání". Kolektiv mi vyhovuje, ale stejně jako všude, najdou se chvíle, kdy vznikne rozpor. Když si to kolegové umějí říct, tak k tomu už příště nemusí dojít. Občas člověk nedokáže z práce odejít s čistou hlavou, ale z jiné práce zase odejde s mozoly a bolavými záda. Vše a všude má své pro a proti.
Viz můj předchozí komentář v obráceném duchu. Jsou chvíle, kdy něco zaskřípe, kdy práce vstoupí do osobního života, nebo se nepovede měsíc člověk toho má takříkajíc "plné brýle". Nicméně, kdyby negativa převažovala nad pozitivy, tak zde již logicky nepracuji.
oceňuji tvořivost, možnost uplatnění vlastních nápadů, toleranci mezi kolegy, nacházení nových cest, získání nových zkušeností, předávání vlastních zkušeností jiným,
chybí důvěra, koordinace, spolupráce, zkoušet nové věci, nepružnost řešení,
Did you find ASKO - NÁBYTEK, spol. s r.o. interesting?