Dává šanci i začátečníkům, možnost získat zajímavé zkušenosti. Přátelský tým.
Zaměstnanecké benefity a work-life balance. Často se zde spoléhá na ochotu a spolehlivost jednotlivých manažerů, kteří pracují i mimo pracovní dobu, nad rámec svých povinností, s nízkou motivací. Malá zastupitelnost.
Nejvíce cením kolektiv. Lidé jsou tu rádi a z atmosféry je to cítit. Vedle mladých talentů je tu spousta seniorních profíků, od kterých člověk může čerpat znalosti.
Management nedělá úkoly pro úkoly, dává prostor pro vlastní iniciativu.
Do restaurace na oběd člověk popojede na Arkády Pankrác, v blízkém okolí je omezený výběr restaurací.
Pestrost a flexibilita práce. Vstřícná atmosféra, lidský , ale zároveň profesionální a odborný přístup managementu. Zajímavý mix klientů, zaměření a odborníků v týmu.
Administrativní zátěž vyplývající z příslušnosti ke korporátu. Občas mírně zpomalené HR oddělení, které odrazuje nové potenciální zaměstnance a komplikuje tak personální stav.
Je zde fajn kolektiv a s kolegy se mi moc dobře spolupracuje. Mám také zajímavé klienty, se kterými pracuji na projektech, které mě baví. Je to prostě zajímavá, často kreativní a pestrá práce.
Vždy je na čem pracovat, ale teď mě nic nenapadá.
Freedom and independence
Budou pracovat samostatně na projektech, za které budou mít zodpovědnost. Zároveň vše je o domluvě a v FH jsou všichni domluvě nakloněni.
V FH je zdravá netoxická firemní kultura, vždy jsou všichni ochotní pomoci. Oceňuji také skladbu klientů, kterou tvoří převážně přední světové značky. Práce pak má většinou přidanou hodnotu - vymýšlíme strategie s dopadem a zapojit se může každý. Od zkušených konzultantů až po juniorní kolegy, kteří zde začínají svou kariéru.
Jako v každé agentuře, někdy se sejde hodně práce najednou. Ale kompenzuje to přístup vedení a flexibilní pracovní model. Pokud pár dní pracuji přes čas, není problém naopak v klidnějším období odejít dřív z práce.
Opportunity to use foreign languages
FleishmanHillard je mezinárodní agentura, s řadou klientů proto probíhá komunikace v anglickém jazyce. Často připravuje i přeshraniční projekty a je nutné koordinace kolegů z poboček napříč Evropou. FlesihmanHillard také nabízí svým zaměstnancům zdarma každý týden lekce cizího jazyka.
Opportunity to learn new things
Agentura připravuje kreativní kampaně s reálným dopadem pro velké značky. Zaměstnanci se tak velmi učí jak v samotném oboru komunikace, tak ve specifických segmentech klientů jako energetika, development, finance, healthcare nebo FMCG.
Práce ve FleishmanHillard mi dává prostor být zároveň strategický a radit, a také být kreativní, podílet se na zajímavých kampaních. Můžu růst směrem, kterým se chci profesně rozvíjet, protože firma lidem naslouchá a dává jim příležitosti.
FleosuhmanHillard rychle roste a inovuje, chce být být moderním poradcem v komunikaci, což je pro mě velmi zajímavé pro další rozvoj.
Did you find FLEISHMAN - HILLARD, s.r.o. interesting?
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?