7 reviews with 6 comments
Most helpful comment
Po mých pracovních zkušenostech u jiných společností, kde převládaly toxické vztahy a nečestnost, musím říct, že v Generali CEE Holding je velmi vyspělá a zdravá firemní kultura, zatím nejlepší, s jakou jsem se v životě setkal(a).
- Férové chování, možnost jednat na rovinu
- Skvělý tým controllingu, moji bývalí kolegové i nadřízení zůstávají mými přáteli; společné chození na obědy, setkávání se i mimo práci (kdo chce), nejlepší teambuilding, který jsem zažil(a)
- Vyspělé chování, muži jsou gentlemani, zde je to bráno jako samozřejmost, ale v jiných firmách to tak není
- V jiných firmách jsem zažil(a) sexismus (v oboru IT), to zde neexistuje
- Nadřízení se chovají jako partneři, podřízeným důvěřují
- Celkově velice přátelské vztahy i s jinými odděleními
- Profesionální HR, velice milý přijímací pohovor
- Spoustu benefitů a firemních akcí, např. pečení pro charitativní účely, skvělé vánoční večírky, dobrovolnické akce
- Možnost home office, možnost chodit do kanceláře každý den nebo být i několik dní týdně doma - vše záleží na domluvě; v týmu tak díky tomu mohli pracovat i mimopražští
- Flexibilní pracovní doba
- Mezinárodní tým, denní využití mluvené angličtiny, možnost učit se italsky, kulturní obohacení
- Možnost cestování
- Kanceláře v hezkých prostorách na Brumlovce, velký výběr obědů, akce na Brumlovce (food festivaly, lekce jógy, cestovatelské přednášky, bazar oblečení atd. atd.)
At the time of the review was:
Former employee
Employer98 %
Co-workers90 %
Managers90 %
Employees appreciate:
Work in an international environment
recommended by 6
Opportunity to use foreign languages
recommended by 5
Flexible working hours