Ve společnosti Kili, pracuji momentálně ve zkušení době.
Moje zaškolení proběhlo skvěle, kolegyně, která mě zaučovala byla velice ochotná, příjemná a i po 14 dnech, mi stále vždy pomůže.
Kolegové z různých oddělení jsou také velice ochotní a vždy rádi poradí, člověk se tu cítí jako doma. Nikdo se nepovyšuje nad ostatní.
Moji nadřízení jsou férový, milí a velice ochotní. Práci, kterou mi vždy zadávají mi dobře vysvětlí a není pak problém daný úkol splnit.
Myslím, že ve společnosti je možnost i dobrého kariérního růstu a možnosti zaškolení v odvětví, ve kterém by chtěl zaměstnanec dále působit. Není zde vytvářený žádný negativní tlak.
Společnost přihlíží na své zaměstnance a myslím, že se snaží i v této špatné době dělat maximum, aby udělali zaměstnancům radost (např.: v platech).
Také se firma snaží nabírat nové zaměstnance, kteří budou přicházet s dalšími kreativními nápady.
Nejsou zde přesčasy a člověk tedy odchází domů v normální hodinu. Pracuje se zde v příjemné a čistém prostředí.
Pracuju ve výrobě nábytkových dílců a historicky jsem měla problémy s vedoucím výroby. Předchozímu vedení jsem několikrát tento problém přednesla a byla jsem označená za problémového zákazníka. Vnitřně jsem byla rozhodnuta toto pracovní místo opustit i přesto ,že kolektiv byl výborný a práce mě bavila. Stal se zázrak, nové vedení jako blesk z čistého nebe vedoucího výroby během několika minut vyměnilo. Je vidět, že směr, kterým se Kili vydalo je alespoň pro mě správný. Celkově se celá výroba uklidnila a na místo dřívějšího chaosu a neřízených kroků se dostavil pořádek a řád.
Ve firmě je možný osobní růst a možnost se vzdělávat jak v oblasti produktové tak v obchodních dovednostech. Vedení je nakloněno diskutovat a řešit většinu podnětů a nápadů vedoucích k rozvoji firmy a upevnění pozice na trhu. Snaží se postupně likvidovat všechny "kostlivce" co táhnou firmu k zemi a bohužel zaměstnanci, kteří nejsou schopni se s touto politikou smířit musejí být nahrazeni novými členy týmu. Některým se tato skutečnost nelíbí a neváhají pak psát nepravdivé a někdy i vulgární recenze na naši firmu. Časy, kdy firma záměstnávala "proplouvače a postávače u píchacích hodin" jsou nenávratně pryč
Možnost seberealizace a participace na tvoření nových interních procesů.
Spolupráce s kolegy a vedením, kteří chtějí firmu procesně posouvat kupředu s jasnou vizí a cílem.
Malá proaktivita zaměstnanců k posunutí firmy kupředu.
Flexibilní pracovní doba s možností práce z domova,prostředí rodinné společnosti, férový přístup vedení ,skvělý kolektiv, výplata vždy vyplacena v termínu.
S ničím. Jen že je tam jen ranní směna
Se vším :-D žádné benefity, jen hádky, urážky, donašectvi, v zimě zima, v létě vedro. Firma videlava jak blaze, ale nikde to není vidět kromě aut a napechovanych pupku u vedeni
Jobs for people with no work experience
protože tam nikdo nechce jít a berou každého, kdo neumí na jedné ruce počítat
V Kili, s.r.o. se pracovalo velice dobře, nicméně, vzhledem k tomu, že nedlouho potom, co jsem odešla, naprosto změnili vedení i ostatní pracovníky a ti kteří nebyli odejiti, raději odešli sami, v podstatě o tom nemohu reálně nic uvést.
Velmi špatná organizace práce spojená s neschopností toto řešit, horší mezilidské vztahy,špatné řešení IT, neochota zavádět modernější a jednodušší praxi