Otřesný přístup centrály k zaměstnancům, bohužel klienská podpora pro zaměstnance je velmi špatná (zaměstnanci se bojí volat na podporu pokud potřebují poradit se systémem a pomoci), pokud zaměstnanec udělá v systému chybu ihned musí vše doplácet ze svého. Centrála nás označuje číslami, místo jménem.
Dále jsem se nesetkala s horším personálním oddělením, než v této firmě. Bohužel kvůli tomuto oddělení odešlo spoustu skvělých a pracovitých kolegů.
Dříve jsme všichni a všechny pobočky drželi jako tým a chodili jsme do práce rádi, nyní to bohužel tak není a určitě bych nedoporučovala nikomu tuto firmu.
Multisport karta, vstupy s doprovodem zdarma, možnost osobního růstu a získání zkušeností jako vedoucí. Této příležitosti si vážím.
Skvělý nadřízený, který je oporou a vždy připraven pomoci!
Špatné fungování akcí pro zákazníky (nepropisují se, nefungují, řešení vzniklého problému trvá většinou dlouho a obsluha je následně vystavena agresivnímu jednání ze strany zákazníka) také často přijde zákazník s akcí, o které se dozvídáme až od něho. Špatný technický stav pobočky včetně saun (opakovaně)- neřeší se vše hned, posléze špatné hodnocení od zákazníků, které má negativní dopad na finanční odměny zaměstnanců, nijak se nerozlišuje, zda technický stav pobočky je vinou zaměstnance, nebo nikoliv.
Problém s dodáním zboží, často nezaplacené faktury a zaměstnavatel tlačí na vyšší prodeje baru.
Špatná vzduchotechnika, horko na pracovišti, v kuchyňce bez odvětrávání.
Mám skvělé kolegyně a mohu se na ně spolehnout. Benefit a mzda OK. Pracovní prostředí je takové jaké si ho uděláme.
Velice nízká podpora ze strany centrály, neustále osočování a dělání z nás hlupáky. Nejasné pokyny a změny k horšímu. Někteří kolegové již kvůli tomu práci opouští což je škoda pro náš team:( Vedoucí zažil/a špatné chování od vedení personálního oddělení!
Nejhorší je vystupování HR oddělení. Často se chová arogantně a nevhodně, což vytváří nepříjemné pracovní prostředí pro celý tým.<br> Bohužel, opakovaně jsem byla svědkem situací, kdy používá nepravdy a manipuluje s informacemi, aby ovlivnili ostatní zaměstnance. Toto jednání vede k šíření nedůvěry a narušuje týmovou spolupráci a důvěru ve vedení.
Práce s personalistem
Benefity - saunování s dorovodem
Multisport karta
Zjednodušit systém pro zákazníky a servis pro ně. Neškrtit penězi tam, kde to není potřeba. Dopřád svým zaměstnancům více svobody a důvěry a ne zákazy.
Benefity jsou dobré, nicméně po změně vedení, vymýšlí spoustu nesmyslných plánu. Místo toho aby se zaměřili na věci na kterých záleží. Nastupoval jsem do firmy s nadšením ale nyní opadlo, jelikož cíle a hodnoty firmy nejsou pro klientské. I když se tak firma tváří
Benefity (multisport, saunování)
Někteří kolegové
možnost krátkého/dlouhého týdne
Pro brigádníky možnost plánování směn, kdy se jim to hodí
Rozpadající se kolektiv
Rozpadající se pobočka
Nedostatečné zaškolení zaměstnanců - pokud zaměstnanec není sám aktivní, vedení vůbec neřeší, jestli je dostatečně proškolený a vedení samo si ho neproškolí, musí to udělat jiný zaměstnanec ze svého vlastního zájmu
nespravedlnost ze strany nadřízených
Žádný kariérní růst
ke každému zaměstnanci se přistupuje podle oblíbenosti ze strany vedení
špatná komunikace s infolinkou
Nepodávání dostatečných informací se strany vedení k různým akcím
Nespravedlivé měsíční hodnocení...podle toho, koho má vedení rádo
pracovní doba do 23:15
obsazování směn - občas se stane, že jsme na pobočce jen ve 2, což v sezoně není vůbec možné - takže nemáme vůbec pauzu
Pracovní benefit, neomezené volné vstupy do bazénu.
Velmi špatný přístup člověka na personálním oddělení. K zaměstnancům se chová velice arogantně, nemluví na rovinu, klame, jedná pouze ve svůj vlastní prospěch, bohužel nejedná vůbec ve prospěch firmy. Určitě bych jednat s tímto oddělením nedoporučoval.