Hledáme lidi, kteří chtějí pracovat v high-tech prostředí
Každý si najde to své
Montážní linku ani pásovou výrobu u nás nenajdete
spoutsta zajímavých benefitů, volná pracovní doba, výhoda teplych jídel, moznost se zdokonalovat - kurz anglictiny, prostor pro pohyb - jóga, PC k dispozici,
zaučování nováčků v rámci kolektivu a návaznost na pracovní činnost není zcela OK.
Opravdová flexibilní pracovní doba, výborný systém školení, vše dobře vymyšleno a organizováno. Na všem se dá domluvit. Neformální firemní kultůra. Spousta benefitů.
Firemní kultura je nastavena s ohledem na lidskost a spolupráci. Pracují tu s důvěrou a snaží se lidi rozvíjet a hledat pro ně co nejlepší uplatnění vzhledem ke schopnostem. Velmi kladně hodnotím i dlouhodobý růst a prosperitu.
Dlouhodobá orientace na výsledky, vysoké nasazení a tempo růstu se projevuje vyšší úrovní stresu. Přestože jsme velkou pobočkou v rámci korporátu musíme se přesto podřizovat globálním procesům, které nám často znesnadňují každodenní práci.
Complex tasks
Zabýváme se velmi pokročilou technologií výroby a tím pádem i naše procesy a postupy jsou poměrně komplexní. Zároveň, a to si cením, mají naši zaměstnanci velkou důvěru a zodpovědnost v řešení úkolů. Samozřejmě pracujeme v týmu, ale každý jeho člen hraje důležitou roli a přispívá k výsledku.
Freedom and independence
Týmy jsou složené z odborníků napříč obory a tím pádem bude záležet i na vás, jak přispějete k výsledku. Pracujeme s důvěrou a snažíme se omezit micromanagement na naprosté minimum. Manažeři nastavují cíle a je na zaměstnancích, aby k nim našli tu správnou cestu. Vždy když potřebujete, kolegové rádi pomohou.
Kultura firmy je opravdu skvělá. Většina lidí je milá a ráda poradí. Díky pružné pracovní době není problém zastihnout úřady, či vyzvednout zásilku.
Firma je celosvětová a i na Brňenskou pobočku se stahuje spoustu celofiremních pravidel, školení o kultuře a jiných blbostí, se kterými je občas třeba bojovat.
Hledáme lidi, kteří chtějí pracovat v high-tech prostředí
Každý si najde to své