Nejvíce oceňuji až rodinnou atmosféru ve firmě. Šéf má pochopení téměř pro všechno, snaží se zaměstnancům pomáhat i v osobních věcech, ve všem vychází vstříc. Zároveň poskytuje velmi flexibilní pracovní dobu a příjemné pracovní prostředí. Velkým bonusem je možnost sebevzdělávání a rozvíjení vlastních dovedností.
Vzhledem k nedostatku zaměstnanců bývá práce občas hodně, ale není to nic, s čím bychom si neporadili.
Varied work
Vzhledem k tomu, jak široká je klientská základna, přicházíme do kontaktu s mnoha rozdílnými věkovými skupinami dětí. Zároveň navštěvujeme různé areály a máme velmi pestrý program. Žádné dvě akce zkrátka nejsou stejné.
Unconventional perks
Nabízí k vypůjčení materiál, který není běžně dostupný. Zároveň je zde velmi zajímavý systém odměn, díky kterému si každý určuje svou odměnu sám.
Vedle zajímavých benefitů, možnosti vlastního ovlivnění odměny, flexibilní pracovní doby a různorodé práce mě v práci drží zejména nadstandartní vztah s nadřízeným, jeho otevřený a lidský přístup, možnost o všem mluvit. Nemám pocit, že je nadřazený. Atmosféra, kterou ve firmě vytváří pro mě znamená, že nemám pocit, že jdu do práce, jdu někam, kde mě to baví.
Někdy je těžké pořízení s naší klientelou a se sháněním nových kolegů, kteří jsou externisté a často se mění. Lidí je občas málo a práce hodně.
Opportunity to work during studies
Nabízí hlavně sezónní brigádu v období květen-červen a září-říjen.
Informal work atmosphere
To nejde moc popsat, prostě taková atmosféra je. Všichni si tykáme, šéf je primárně kamarád a na formality se nehraje.
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?