Když jsem se snažila tak to bylo celkem dobře znát i na výplatě. Za Benefity které dávají jsem párkrát vyrazila na dovču. Nebo i udělala některé nákupy
Společnost GECO, a.s. má jasnou vizi do budoucna, jsou stanovovány reálné cíle a plány. Společnost jedná férově a korektně s dodavateli, se zákazníky i se zaměstnanci. Na čem jsme se dohodli, to vždy platilo.
Order and rules
Vzhledem k nastaveným pravidlům a vydaným směrnicím ví každý zaměstnanec co má a smí dělat.
Varied work
Záleží o jakou pozici se ucházejí.., zda jako prodavačka na maloobchodní prodejně, nebo jako řidič-skladník, obchodní zástupce, nebo fakturantka, či vedoucí směny nebo manažer..
GECO je velká firma a přitom vztahy na pracovišti mají rodinnou povahu a člověk se zde necítí jako v korporátu. Přitom za sebou cítí stabilitu silné firmy, která se o své zaměstnance skvěle postarala v době pandemie. Líbí se mi široká nabídka benefitů a prostor pro to dělat to, co mě v životě baví.
Nic mě nenapadá. Každý rok zaměstnavatel dotazníkem zjišťuje spokojenost zaměstnanců a následně zavádí nová opatření, která vedou ke spokojenosti zaměstnanců, takže za tu dobu, co jsem u firmy, vidím velký posun, za který jsem rád a nenapadá mě nic, co by mi scházelo v benefitech nebo vadilo na vedení.
Velká a upřímná péče o zaměstnance, se kterou jsem se v jiné firmě nesetkala.
Podpora a vstřícnost k zaměstnancům.
Dobré finanční ohodnocení pro toho, kdo se nebojí práce.
Za mě TOP zaměstnavatel.