Nesplnitelné cíle. Neustálé navyšování ne zrovna postupné. Žádné ohledy na to, že prodeje o Vánocích a před zdražením jsou o dost vyšší. Následující měsíc musíte stejně prodat ještě víc.
Nejlepší a nejdůležitější je pracovní tým a ten je tu skvělý. Díky němu se jde do práce z vesela. Vzájemná pomoc a opora, kdykoli si nevíte rady, je tu vždy někdo, kdo rád ochotně pomůže. Dobré finanční ohodnocení.
Velké psychické vypětí. Málo volného času, pokud jste víc než obyčejná prodavačka. Své volno hodně věnujete provozu na dálku.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
oceňuji benefity
Pracovní doba a plánování směn na 6 měsíců dopředu. Nikdo neví, co bude za 2 týdny a musím mít naplánovanou dovolenou půl roku dopředu. Nemám vůbec možnost vzít si dovolenou tenkrát. když ji potřebuji sama. To je věc, která mi hodně vadí.
S naším týmem na prodejně.S odměňováním za mojí práci.
Když se něco mnění (vylepšuje) není to dotažené do konce.Teď nám nefunguje projíždění tiketů v sazce.Zdržuje to při práci.Při uzávěrce v kase máme zbytečně staré losy které nejsou v prodeji a nejsou seřazené jak jsem byla zvyklá.Některé zboží co máme na prodejně nejde načítat do kasy.Musíme vyhledávat a zadávat ručně a zdržuje to při práci.Někdy se stane že zboží v kase nenajdeme i tak.Dřív to byly třeba náplně Glo.
Geco má vysoké nároky na své zaměstance. Komu nevadí drill
a vysoké pracovní tempo, bude spokojený i s výplatou i s benefity
Určitě by se hodilo na prodejnách více zaměstnanců. Nováččci většinou nevydrží vysoké pracovní nasazení a nezvládnou se naučit vše potřebné a brzy odchází. Možná by mohl zaměstnavatel zvážit, zda nemá přehnané nároky....