V Ollies se mi pracuje dobře hlavně proto, že se tu fakt řeší kvalita. Na dortech je vidět i cítit, že nejsou dělané „jen aby byly“, ale poctivě a s důrazem na chuť, suroviny a detail. Člověk za ten produkt může bez přemýšlení stát a být na něj hrdý.
Zároveň tu funguje normální, lidská atmosféra – otevřená komunikace, respekt a snaha dělat věci správně, ne na sílu. Pro mě je to místo, kde dává práce smysl.
Jako v každé rostoucí firmě, ani tady není všechno stoprocentní. Některé věci se pořád ladí a občas se mění za pochodu. Na druhou stranu je vidět snaha je zlepšovat a naslouchat lidem, což beru jako velké plus. Také vidím velký posun v jednání a mindsetu vedení / managementu.
Opportunities for career advancement
Ollies dorty s.r.o. je vhodná pro ty, kteří nehledají „jen práci“, ale místo, kde se mohou dlouhodobě rozvíjet, učit se nové věci a postupně přebírat větší odpovědnost.
Work in a team of young people
Kolegové spolupracují napříč týmy, pomáhají si a sdílejí zkušenosti. Noví lidé se rychle zapojí, nejsou hozeni do vody bez podpory a mají prostor ptát se, učit se a zapojit se do týmové práce hned od začátku.
There are 8 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?