Vždy vše vyřešeno ke vzájemné spokojenosti. Kdykoli jsme k práci něco (nebo někoho) potřebovali, bylo nám to zajištěno. Zaměstnavatel je vstřícný, platové podmínky dle mého vyhovující (k případnému jednání je zaměstnavatel přístupný), pracoviště vyhovující, suroviny kvalitní. Člověk má tak z odvedené práce dobrý pocit. Jsou nám předávány zpětné vazby zákazníků a pochvala nás vždy utvrdí, že práci děláme dobře :) Váží si kvalitních a spolehlivých zaměstnanců. Nejvíc zaměstnanců, kteří chápou také potřeby firmy. Samozřejmě firma roste a mění se, což obnáší změny..a člověk se změnám nesmí bránit, ale akceptovat je. Já osobně nemám důvod zaměstnavatele měnit a všem zájemcům doporučuji minimálně vyzkoušet a udělat si vlastní názor :) No a co se týče kolegyň-bohužel jako jinde jsou i zde lidé, kteří nevidí dál než za konec svého stolu a nevidí vliv své nedostatečné pečlivosti na další kolegy..je zde “babinec” a člověk to tak musí prostě brát :)
Jak jsem uvedla výše-pouze nedostatečně pečlivá práce kolegyň, která mívá bohužel negativní dopad na práci dalších lidí-vznikají zbytečné stresové situace a zmatky.. Toto se ale neděje napříč celou firmou :) Co se týče zaměstnavatele, vše v pořádku :)
Práce cukrářky samotná byla fajn, pokud máte rádi dělat rukama a vypnout hlavu.
Když jsem nastupovala, měla jsem za to, že budu dělat cukrářku. Nakonec
jsem byla cukrářka/uklízečka, jako všechny holky na výrobně - v souladu se smlouvou. Po celém
dni na nohou jako cukrářka , kdy (přesčasy byly skoro na
denním pořádku - s jejich odměňováním jsem spokojená nebyla), začínáte dalších pár hodin, kdy musíte komplet celou výrobnu uklidit. Mnohokrát práce až do noci a řekla bych zbytečně.
Prostě se šetřilo na lidech. Neférové chování. Přístup vedení k zaměstnancům ani nekomentovat, prostě poslední z posledních. Hodně se to
projevovalo na výrobně v kolektivu, kdy se všichni navzájem dost
demotivovali. Bylo by fajn si uvědomit, že zaměstnanci jsou to, co firmě
vydělává a podle toho bych k nim přistupovala.
Už nikdy více... Absolutně nemožné s touhle prací skloubit i soukromý život.
Nadřízení zadávali práci mimo pracovní náplň, xxx sms/volání pozdě večer/ v
noci/ ráno...
Organizace žádná. Hospodaření na nule. Vedení nedokáže komunikovat se svými
zaměstnanci, absolutně žádná empatie. Zázemí pro tolik lidí na provozovně
špatné. "Šatna, wc,, kancelář, sklad... to vše v jedné úzké uličce o 3-4
metrech..."
Jednání vedení firmy za mě velmi falešné, žádná důvěra k nim. Pomlouvání
svých zaměstnanců za zády. Neschopnost pochválit.
Podřízení, které jsem měla pod sebou na starosti tvořili příjemný kolektiv.
Bohužel vztahy v kancelářích nebyly hezké (možná dáno tím, že se jednalo o klasický dámský kolektiv). Za vykonanou práci však bohužel neumějí zaplatit. V poměru za odpracované hodiny i po pracovní době doma.
- příjemné a moderní pracovní prostředí
- individuální přístup, flexibilita a moderní pohled zaměstnavatele
- možnost pracovat na home office
- důvěra v mou samostatnost
- možnost se zdokonalovat, vzdělávat a pracovat na sobě
- pracovní cesty za cukrařinou - příjemný benefit
- některé pracovní procesy jsou příliš složité a zdlouhavé
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?