Je zde přátelská atmosféra. Pracuje se zde hlavně na velkých projektech, kde se člověk naučí, jak to má správně probíhat na profesionální úrovni se 100% servisem pro klienta. Jsou zde krásné kanceláře s možností home office i v post-covidové době. Většina lidí je mladá a má chuť firmu a její procesy zdokonalovat, což se také děje, firma se snaží postupně eliminovat zbytečné manuální procesy. Při nástupu vás čeká propracovaný systém zaškolení, kolegové jsou nápomocní, nikdo vás do vody nehodí. Máte zde prostor ovlivňovat dění a úzce komunikovat s vedením, které si Vaše nápady vyslechne.
Platové hodnocení je průměrné. Systém fakturace a vyhodnocování projektu je nešikovný a občas zabugovaný. Nejednotné pracovní postupy.
Skvělá parta profíků, vždy je na koho se obrátit, protože je tu jak široká, tak hluboká znalost v oboru IT. Zároveň jsou to přátelé, tvořící skvělou rodinnou atmosféru.
Oceňuji zde vysokou míru samostatnosti a zodpovědnosti. Kdo chce může se posouvat velmi rychle kupředu. SiteOne mu k tomu dá příležitost.
Mladý kolektiv, pohodově zařízený office a super benefity řadím mezi pozitiva S1.
Občas jsou projektové peaky delší než je zdrávo, ale to už v je v IT běžné.
Firma mě naučila relativně dobře programovat, ale později se ukázalo, že se pro vývoj používají zastaralé technologie a postupy, které by šlo zlepšit. Bohužel ne všechny změny byly možné, protože byly postupy příliš závislé na původním návrhu a vizi firmy, s kterou jsem později přestal souhlasit.
V IT oddělení bylo příliš mnoho juniorů s nízkými zkušenostmi, což bylo omezující v osobním rozvoji a časem se řešila v podstatě jen rutinna.
Work in a team of young people
Na vývojářské pozice se do této firmy hlásí většinou mladí lidé, proto je mladý kolektiv (většina do 40 let) automaticky zajištěn. :)
Non-stressful work
Na pozici backend vývojáře se nikdo nikam moc nežene, protože je většina věcí dávno hotová a většinu času se zapracovávají klientské požadavky, které mají jednoduché zadání. Na většinu úkolů je hodně času a svižným tempem se dá snadno zvládnout dvojnásobek práce.
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?