Velmi oceňuji vzdělávání, které společnost golden gate zprostředkovává nejen pro své zaměstnance, ale i veřejnost. Je to poctivá společnost s filozofií, která mě natolik oslovila, že jsem se rozhodla být její součástí.
Dlouhodobá vize, proklientský přístup, kdy na PRVNÍM místě je klient (ne jak u finančních poradců).
Produkty, které se přidávají, možnost ovlivnit práci "zespoda" , změny se poměrně rychle realizují.
Možnost ovlivnit si svou pracovní dobu
Zaškolování a systém, podpora nadřízeného i kolegů, obecně MOC přátelská atmosféra, do práce se vždy těším :).
Mohly by být vyšší provize za prodej Bitcoinu, přece jen jsme firma, která v tomto odvětví udělala osvětu jako první, s poradci zodpovědnými a ochotnými poradit.
Jobs for people aged 50+
Dle mě u Golden Gate může pracovat kdokoli, kdo:
1) má chuť pomáhat ostatním
2) chce se vzdělávat v oboru investic a získat užitečné znalosti i pro sebe
3) je proaktivní
4) má touhu plánovat si čas podle sebe
Jobs fit for working parents
Dá se SKLOUBIT čas a práce přesně podle představ rodiče. (třeba jen pár hod za týden)
Vstřícné prostředí, kde se navzájem PODPORUJEME a pomáháme si.