Líbila se mi celková dotaženost kancelářského prostředí a lidi na to navazanych. Z firmy šlo cítit, že má odpovědný přístup k firmě pro kterou dělá zakázku (Vodafone). Osobně jsem dělal na salesu, kam byli lidé nabírání celkem střízlivě. A tudíž se s kolegy dobře spolupracovalo.
Hezký den. M.
Z vedení jsme cítil, že si každý hřeje vlastní židli. Což je asi přirozené, ale firmě to mohlo dost uškodit díky tomu, že nevyužila plného potenciálu svých zaměstnanců.
Práce je to náročná a platové ohodnocení není výhra, nicméně když potřebujete práci tak se ničemu nevyhýbáte. Kolegové a můj přímý nadřízený byli nejlepší.
Nejhorší snad je to, že se měří i čas přestávek na vteřiny.
Xerox dává možnost se rozvíjet. Nabídka benefitů je zajímavá. Oceňuji dobré vztahy ve společnosti. Jsme jako rodina s korporátem v zádech 😊. Firma se také neustále mění a rozvíjí, jak jdou technologie vpřed, a o to je to zajímavější a dynamičtější.
Velmi dobre platove podminky pokud si je vyjednate na zacatku
Obstojne technicke vybaveni
Hezke kancelare na Brumlovce
Caj a kafe zdarma na pracovisti
Volnost v obchodnich aktivitach
Velmi napomocni kolegove
Zadna administrativni vypomoc
Absolutni zmatek v dokumentaci, smlouvach a doprovodnych dokumentech
Velmi mnoho zbytecnych schuzek
Prehnana pozornost na kvartalni vysledky
Slozity interni schvalovaci proces na nabidky, smlouvy, interni zdroje
Nemoznost prosadit jakekoli zmeny pracovnich postupu
Order and rules
Řád a pravidla jsou v této společnosti dogma. Vše podléhá víceúrovňovému schválení, vše se řídí korporátními pravidly. I za drobný přestupek je možné obdržet výpověď.
Opportunity to learn new things
Jakmile člověk obsáhne portfolio stávajících produktů, tak není moc nového co by se mohl učit
Did you find XEROX CZECH REPUBLIC s.r.o. interesting?
There are 11 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?