- Mezinárodní společnost, můžete tu poznat lidi i z druhého koutu světa. Ta možnost spolupracovat s kolegy z jiných zemí je skvělá :)
- Moderní prostředí
- Skvělí kolegové
- Možnost růstu
- Vcelku skvělá výplata, odpovídající produktivitě
- 100%! je to možnost HO, zaměstnavatel tuto metodu plně podporuje a svým lidem důvěřuje, za tuto možnost jsem tedy nesmírně vděčný
- Velice převážně byrokratické jednání, to není u korporací takového formátu nic neobvyklého.
- Občas problém se vyznat ve struktuře celé organizace, někdy mi dělá problém pochopit kdo je za co zodpovědný v celém řetězci (nejen supply chain).
Neustale zmeny pripominajici chaos.
Podstav a pretizeni zpusobujici nemoznost se necemu systematicky venovat.
Zadne priority neplati, prioritou je vzdy jen aktualni ukol.
Brutalni tlak na rozpocet na jedne strane a pozadavky na extremne kvalitni sluzby na strane druhe.
Roční bonusy prakticky neexistují, dostanete zlomek nebo vůbec nic oproti tomu co tvrdí. A jelikož nejsou žádné jiné osobní ohodnocení ani 13.plat tak se rozdíly o proti jiným zaměstnavatelum ve mzdě mažou.
Jinak šílený pod stav lidí a stroje staré i 30let.
Ale nejhorší je jak se chovají nadřízení a vedení k zaměstnancům. Arogantní chování je na denním pořádku.
Zentiva pravidelně vyhrává anketu o zaměstnavatele. Ale nikdo nehodnotí výrobu, ale pouze administrativní část. Ve výrobě, která zentivu drží při životě by byla na opačném konci.
Podpora ze strany sefa v pripade, kdyz se neco uplnr nepodari. Vybrani kolegove - srdcari, bez kterych by se firma uz davno zastavila. Pracovni den ma 7,5 hodiny (zakotveno ve smlouve).
Firma byla do rijna 2018 deset let soucasti nadnarodniho giganta (pres 100 tis. zamestnancu) a ted po odpojeni se neni schopna adaptovat na fungovani firmy s cca 2 tis. lidmi - plati od top managementu po shop floor (stale plati ono samo a ono se to). Velmi malo existuje “vlastnik problemu”, ktery by ho zacal resit a doresil. Kazdy spoleha na jine lidi v organizaci. Firma absolutne nepracuje s rozvojem a motivaci lidi - delej, co mas, cekame, ze budes delat stale tohle, takze k cemu rozvoj. A motivaci si taky najdi sam...
Complex tasks
Firma prochází transformací a lidé, kteří se snadno leknou úkolů, nevydrží.
Uzasna pracovni zkusenost, moznost se ucit stale nove veci
Velmi dobre propracovany system benefitu
Velmi pekne pracovni prostredi
Stravovani v jidelne
Klidna cast mesta / snadne parkovani
Casove casto velmi tezko integrovatelne se soukromym zivotem
Aktualne hodne "busy" obdobi, ktere trva prilis dlouho, bez vidiny nejakeho klidneho obdobi v blizke budoucnosti..