Crystalex CZ, resp. jeho management dává prostor relativně široký prostor pro inovace a nová řešení, takže se zde může tímto směrem aktivní člověk realizovat
Opportunity to use foreign languages
Jsme exportní firma. Expedujeme naše produkty do více než 70 zemí světa a máme stovky zákazníků všude po světě, se kterými jsme v denním kontaktu. Lze zde najít využití pro téměř jakýkoli "major" jazyk typu: angličtina, němčina, ruština, španělština, portugalština, francouzština, italština atd.
Kolektiv zme strany celkem ušel, akorát zeptat se na něco víc jak po páté sem musela spíš lidi u své linky a ty mi pak poradily sem tam měl někdo špatný i dobrý dny,sem tam nějaké ty vtípky k zasmání, bylo vždy dobré si vybrat a dělat 8 hodinový provoz, aby jste byly tak dřív doma u rodiny a u odpočinku
Opcas se za zeptáni pomalu někteří hroutily,,ale člověk se musel nadechnout a zkusit to zjistit sám. Když člověk marodil ať už z jakehokoliv důvodu opcas se na vás diváky všichni zkrz prsty, ale to je snad skoro všude,, no a že fakt místo 12ti hodin je lepší pracovat 8 hodin, ale myslím že podle toho na jakém oboru v Cristalexu pracujete tak se dá nějak domluvit
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?