Oceňuji přátelskou, až rodinnou atmosféru, kde si nehrajeme na pozice. I proto jsem zůstala tolik let, byť jsem možná měla i zajímavější nabídky, nedokázala bych McCann opustit. Oceňuji, jak se staráme o vývoj a vzdělávání našich lidí, možnost obrátit se v případě potřeby na profesionálního coache.
Vždy je co vylepšovat, někdy mám pocit, že toho chceme dosáhnout možná příliš najednou, ale je to daň za neustálý růst.
Pracoval jsem v hodne agenturach a v McCann Prague je opravdova svoboda. Samozrejme s pravidly a prace musi byt hotova do terminu ale jak si to poskladate nebo zaridite je na vas.
Ocenuji ze McCann Prague plati vcas. Coz take nebyva samozrejmosti.
V McCann Prague mam pristup k nastrojum ktere k praci potrebuji.
Samozrejme vsehcno ma sve chyby ale v McCann Prague prevysuji ty pozitivni nad negativnima.
Jsme soucasti mezinarodni site. S tim je spojeno spoustu byrokracie hlavne ze strany americke centraly.
Nektere casti procesu by mohli byt lepe optimalizovane, ale ma to svuj duvod.
Nekteri lide tu jsou uz dlouho a je na nich videt ze ztraceji tah na branu.
top agentura, top kreativní produkt, jedni z nejtalentovanějších lidí na trhu, kteří jsou velmi inspirativní, úžasný tým, který drží pospolu, zajímavé projekty pro naše klienty
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?