Vhodné pro lidi, kterým o nic nejde a nevyžadují stabilitu zaměstnání a potřebují jen nějakou korunu navíc k mateřské, svému HPP, aktivní seniory...
Tuto práci nedoporučuji lidem, kteří očekávají plný úvazek. Vhodné pouze jako přivýdělek. Velký pozor na podpis nevýhodné smlouvy, kde vám zaručí pouze 8 hod. týdně, a to i přesto, že máte HPP. Což v konečném důsledku znamená nejistý příjem (jeden týden třeba 20 hod., jiný 35...,jen málokdy máte 40 hod. týdně) a když už,tak za cenu přejezdu z jednoho konce města až na druhý nebo i mimo obec třeba jen za hodinu, málokdy stihnete a né každý klient pochopí vaše zpoždění. Žádné benefity, ani pracovní oděv,obuv,nic. Nedoporučuji!!!
Flexible working hours
Sami si určujete své časové možnosti, kdy chcete pracovat, proto si třeba mamky na mateřské můžou dopředu zařídit hlídání. Pokud Vám stačí jen si přivydělat a nebýt závislý/á na plném úvazku.
Opportunity to work during studies
Dostanete tabulku aktuálního měsíce a vybíráte si dny i časové možnosti, kdy chcete pracovat.
Práce, která mě baví a naplňuje, bezva tým, skvělé vedení. Moje osobní hodnoty jsou ve shodě s hodnotami mého zaměstnavatele a to se pak moc krásně pracuje a žije.
Moje práce je hodně náročná na čas, musím být často na telefonu, i o víkednu a řešit složitější situace a to někdy narušuje klid rodinného života.
Flexibilní pracovní doba, slušný plat, úžasný kolektiv, smysluplná práce, kvalitní tým asistentek, které mají zájem o dobro svých klientů, do práce se těšíte :-).
Skvělá a přátelská atmosféra, úžasní kolegové, flexibilní pracovní doba. Výborné technické zázemí. Práce mě učí samostatnosti, organizačním schopnostem, kritickému myšlení, schopnosti komunikace a zodpovědnosti.
Pracuji jako sociální pracovnice. V mé práci vidím velký smysl. V zaměstnání jsem velice spokojená a chodím do něho velice ráda. Máme velmi dobrý tým, dokážeme se vzájemně podpořit a podržet. Dalším pozitivem je to, že náplň naší práce je velice pestrá, člověk se tedy málokdy nudí. Máme možnost potkat se s různými lidmi a tato setkání jsou pro mě často velice inspirativní.
Nic mě momentálně nenapadá.
Varied work
Je to práce s lidmi, takže každý klient řeší něco jiného. Účastníme se mnoha dalších aktivit, akcí, řešíme administrativu atd.
Meaningful work
Sociální pracovník je nablízku lidem, kteří se nacházejí v náročné životní situaci. Provází je v těchto situacích, nabízí radu a emoční podporu. Věnuje se také dětem, které pocházejí ze znevýhodněného prostředí. Tato práce má smysl, protože si všímá lidí, kteří můžou být většinovou společnosti odsuzováni, přehlíženy.