Firma mne naučila NEdůvěřovat všemu co je slíbeno.
Výplata chodí překvapivě vždy včas, avšak občas není správně vypočtená.
Jedna směna výborný kolektiv, držíme při sobě. Druhá směna je pravým opakem té první, samý podraz a pomluvy dokonce i mezi sebou, nové zaměstnance se snaží vyštípat.
Přesčasy se proplácí.
Alibismus v celé firmě napříč středisky.
Donášení.
Žádné benefity typu 13. plat, vánoční prémie.
Lhaní zaměstnancům.
Špatné světlo na hale. Hluk bez příplatku.
Nedokonalé odvětrávání haly.
Nikdo se nezabývá ergonomií práce a s tím souvisejícím poškozením z trvalého namáhání, lidé odchází s poškozenými zády, karpálními tunely, krční páteří aj..
Jobs for people with no work experience
Např. kvůli nedostatku svářečů na trhu práce, berou svářeče hned po škole.
Spokojena jsem s platem, benefity, dovolenou 25 dnů, lze studovat VŠ dálkově, máme mezi kolegy velmi přátelský vztah, lze rozvíjet své dovednosti i jazykové.
Musíme se neustále podřizovat matce a je velká fluktuace v administrativě kvůli menším platum, také je poslední dobou dost úrazů z nerozvaznosti.
Pratelskela az lidova atmosfera. Vstricnost nadrizeneho zarucena.
Neni dulezite tempo, ale kvalita produktu. Je ale nutno komunikovat, az pripominat. Pak je prace pro Donaltson pohodova a ocenovana.
Nic pro prizivniky. Kvalitni samostatna prace je zakladem spokojenosti obou stran. Doporucuju pro lidi, kteri si jen netroufaji pracovat na zivnost, ale umi.
Did you find Donaldson Industrial CR s.r.o. interesting?