Oceňuji zejména otevřený přístup, inspirativní a bezpečné prostředí a férovost jak ze strany šéfa, tak kolegů! Možnost spolupráce s tak zajímavými lidmi mě naplňuje a posouvá každý den.
Zatím žádné red flags :) takže nic, co by se do této sekce dalo přidat.
Oceňuji možnost učit se stále novým věcem. Práce mě těší a naplňuje, a to především z důvodu toho, že pracuji ve skvělém a přátelském kolektivu, kde je vždy možnost obrátit se s případným dotazem či problémem na kteroukoli kolegyni a především svou "šéfovou". Benefity pro zaměstnance jsou velmi nadstandartní, také jistotu, stabilitu a příjemné pracovní prostředí zaměstnanci jistě ocení.
Nespokojená rozhodně nejsem, to bych tady určitě nepracovala:-). Někdy mám jen pocit, že pracovní tempo je tady dosti vražedné, ale upřímně, kde není !!!
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Oceňuji, že vedení aktivně podporuje profesní rozvoj a dává zaměstnancům příležitosti posouvat se dál – ať už formou nových projektů, školení, nebo větší odpovědnosti.
Je skvělé být součástí týmu, kde se oceňuje iniciativa a kde mám možnost se stále učit nové věci. Práce zde mě motivuje a zároveň mi dává pocit jistoty a podpory.
Se svými kolegy, se kterými se mohu kdykoliv poradit, se svou šéfovou, která vždy hledá řešení a je velmi inspirativní. Také mě baví má náplň práce, během které mohu spolupracovat s kolegy napříč celou skupinou a neustále si rozšiřovat své (nejen) pracovní obzory.
Líbila by se mi větší flexibilita, více v módu work-life balance.
Měl jsem příležitost spolupracovat s úžasnými a inspirativními lidmi, kteří mě posunuli dál v profesionální a osobní rovině.
Není to procházka růžovým sadem nebo pohodička - je to intenzivní práce a očekávání jsou vysoká. Nicméně, máte k dispozici vše, co byste potřebovali k překonání všech překážek. Na kolegy je také spoleh a pomůžou vám, pokud budete potřebovat.
Oceňuji možnost vlastní autonomii v práci, prostor pro uplatnění vlastních nápadů s podporou od nadřízeného, skvělý tým a možnost pracovat s kolegy, kteří jsou lidsky fajn a zároveň profesionálové ve svých oborech, velice rozmanité prostředí a spousty zajímavých příležitostí
Ráda bych větší flexibilitu, ale snažíme se o zavedení kroků, které by nás posunuly i v tomto směru.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?