Našla jsem firmu, kde vše funguje tak jak má, férovost, komunikace, vím přesně co mám dělat a když nevím, vím na koho se obrátit, naučila jsem se díky tomu s lehkostí spoustu pro mě nového a užitečného.
Mám tady obrovskou svobodu. Mohu dělat práci, která mě těší, která mi dává smysl. Denně musím překračovat svou komfortní zónu, díky čemuž se mohu posouvat dál - nejen profesně, ale i osobně. Vidím, že moje práce má smysl a dlouhodobé efekty. A mimo to je tu skvělý tým:-)
S tím, že sama na sobě vidím to, jak mě firma posouvá dál a dává mi prostor pracovat právě na takových projektech, které mě lákají. Jsem za takovou možnost hodně vděčná.
Práce, která má smysl a vidíte, že k něčemu je. Kolektiv, který funguje skvěle a je to parta. Velký osobní rozvoj, nuda neexistuje 🙂
Nic mě nenapadá
Freedom and independence
Není to jen o tom, že máte přesně dané úkoly, ale z velké míry tvoříte....
Varied work
Pokud pracujete na pozici regionálního partnera, tak si den z velké míry tvoříte sami. U každého klienta řešíte něco jiného - někde se účastníte jako pomoc u výběrového řízení, jinde řešíte, jak etablovat HR oddělení do firmy, u dalšího klienta domlouváte personální audit.....
Nejvíce si cením důvěry a prostoru, který pro svou práci dostávám ze strany šéfa, skvělého týmu, který považuji za okruh přátel, a za férový přístup ke každému kvůli zaměření na výsledky každého jednotlivce.
Vždy je co zlepšovat. Momentálně pracujeme na lepší zorganovanosti uvnitř firmy, abychom zvládali vše u klientů na jedničku. To, že se na tom pracuje, je pro mne důležité.