Na Argu nejvíc oceňuji to, jak celý tým funguje. Není problém cokoliv s kýmkoliv konzultovat, všichni rádi pomůžou. Pracovní prostředí je motivující, klidné a zároveň inspirující. Všechny věci se řeší v klidu a pečlivě, bez zbytečných stresů a nervozity. Mám pocit, že všichni jsou naprosto přirozeně nastaveni tak, aby odvedli co nejlepší práci.
Ne. A pokud by něco takového bylo, tak vím, že není vůbec problém cokoliv říct. A taky vím, že by se to okamžitě řešilo. Díky za tenhle přístup.
Velká možnost časové flexibility, homeoffice není jen za odměnu. Lidé ve firmě jsou nastaveni odevzdávat především kvalitní práci. Jakékoliv vybavení pro práci není problém, podporují vzdělávání.
Méně dovolené, nad rámec výplaty nejsou žádné další finanční benefity nebo příspěvky.
No overtime
Jsou zde nastavené core hours, zbytek je flexibilně na zaměstnancích. Nestává se, že by projekty vyžadovali, aby zaměstnanec dělal nad rámec nastavené pracovní doby.
Rozumný přístup vedení - lidský, nikoliv však vlezlý. Příp. problémy se řeší s klidem, přímo, bez zbytečných tanečků kolem. Kolegové, a hlavní vývojáři zvlášť, v případě technického dotazu ochotně poradí - opět s klidem, věcně, profesionálně; jsou otevřeni novým myšlenkám a vašemu pohledu na věc.
Na Argo22 si nejvíce vážím moudrého vedení, atmosféry založené na otevřené komunikaci, respektu k názoru ostatních a proaktivním řešení jakýchkoli problémů. Celý tým díky tomu funguje vysoce efektivně, s přirozenou motivací pracovat a mindsetem, že společným úsilím můžeme v naší branži dokázat prakticky cokoliv :-)
Nic mě nenapadá. V porovnání s jinými firmami je vzácný nejen přístup zaměstnavatele, ale i celková atmosféra, která ve firmě panuje.
Oceňuji důvěru a férovost vůči zaměstnancům. Přestože firma roste, stále je tu velmi přátelská atmosféra a je znát, že se firma o svoje lidi stará a dělá vše pro to, aby byli zaměstnanci spokojení.
Uvítal bych nějaké benefity navíc (dovolená, stravenky...). Každopádně nejsem vyloženě nespokojený, že něco takového není/nebude.
Férový přístup, dobrá parta lidí, není problém se na čemkoliv domluvit, zajímavé a různorodé projekty, skvělé zázemí v centru, dobrá kombinace života a práce
Flexibilní pracovní doba
Možnost home office několikrát za týden
Možnost rozvíjet schopnosti a učit se
Přístup ke vzdělávacím kurzům
Přátelské a neformální prostředí