Firma je v tabákovém segmentu lídrem na českém trhu, udává směr a inovativní trendy. Pro zaměstnance je jistotou a “ kamarádem “ ale jen do doby než je omrzite. Asi jako v každé velké korporaci je to o tom ,jak komu sednete.
PM je jako zaměstnavatel úžasný! Skvělé prostředí, finanční ohodnocení. Je mi líto, že naše spolupráce skončila, díky Team Leadce, která se mnou měla osobní problémy, které přenesla i do práce. Prací IQOS Partner jsem 2 roky žil a nechal za sebou i slušné portfolio konvertovaných uživatelů
Philip Morris není jen tabáková firma , která vydělává na závislosti lidí. Snaží se, aby náš národ , když potřebuje nikotin , dostal co potřebuje , ale v méně škodlivé podobě. Mají spousty druhů osvěty atd
Minimální snaha zaučovat nové zaměstnance ze strany kolegú-strach z toho ,že budou chytřejší.Neuvěřitelné rodinkářství-pak chtějí aby ti co sou mimo klan dělali jako strhaní a i tak je pomlouvají.No komedie. Když jde o práci tak lidi mimo klanu mají přidáno,když jde o peníze pak najednou je to opačně.Vedoucí nejsou dosazování na základě schopností ale známostí.Nic pro slušný inteligentní a pracovtí.Kto nevěří ať tam běží,bude čubrnět.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Solidnost firmy k zaměstnanci
Férové jednání ze stany legislativy k zaměstnancům ( pracovní smlouva, benefity )
S jednáním v rámci náplně práce , které se měnilo každé dva roky podle toho, kdo byl zrovna ve vedení firmy. Nekorektnost v případě zeštíhlováni zaměstnanců v obchodním oddělení.
Work in an international environment
Je to práce spojená s obrovským množstvím omezení a legislativními zákazy. Proto prosadit s pozice zaměstnance nějaký nápad nebo změnu či reakci na konkurenční prostředí je nadlidský výkon ( spíš je to s 95% nerealizovatelné ). Za nějaký čas se spokojíte s tím, že pracujete a zažijete v sobě kreativitu.
Work in a team of young people
Jelikož nemají zkušenosti a neznají historii a to firmě vyhovuje.
- Plat pravidelně každý měsíc na účtě
- pravidelná školení
- směny na rok dopředu
- vadí mi, i přes snahu managmentu, aby všichni dělali stejně, jsou směny které odvádí své výkony lépe a směny co se tzv. vezou.
- zvýšení mezd na dělnických profesích.
- lepší proškolování zaměstnanců o jejich povinnostech na danné pracovní pozici.
Firemní benefity/home Office/
Rozvoj
Bezpečnost
Zázemí společnosti
Firemní interní komunikace
Procesy,rada z nich je užitečná a funguje,ale celá rada zapojuje mikromanagment,který zpomaluje praci
Order and rules
PM ČR má jasně definovaná firemní pravidla a principy, kterými se řídí všichni zaměstananci. Zaměstnanec má díky tomu jasno ve firemní kultuře a chování, stejně tak jako v pracovních procesech.
Opportunities for career advancement
Zaměstanec má možnost díky půlročnímu/ročnímu hodnocení svého pracovního výkonu ukázat své dovednosti a schopnosti a říct kam by chtěl ve své kariéře růst. Firma zároveň poskytuje řadu školení a workschopů pro rozvoj. Díky otevřené diskusi ve stylu kritického myšlení zná své postavení v týmu/ společnosti.
Santiniho schodiště
Terasy pro odpočinek i týmové obědy
Kanceláře s krásným výhledem